Steph Gustav Hauge Andersen

Skriven 08.10.2019 under Trainee

Kven er du?
Steph Gustav, 26 år og kommer fra Bergen. Jeg har en bakgrunn i Business Management fra Heriot-Watt University i Edinburgh og Kuala Lumpur. Halvveis i studiet fikk jeg muligheten til å bytte til Heriot-Watt sitt nyåpnende universitet i Kuala Lumpur. Der skulle jeg i utgangspunktet være i 1 år, men trivdes så godt at jeg ble værende et år til og fullførte graden min der. På fritiden er jeg veldig glad i å reise og oppleve nye steder og kulturer. I tillegg er jeg aktiv ute i naturen og liker veldig godt å ta på meg skiene og gå noen lange turer i fjellet.

I kva bedrift er du tilsett?
Jeg er trainee i Coast Seafood og har i den forbindelse hatt gleden av å flytte til Måløy, som skal være min base i denne perioden. Jeg fikk muligheten til å starte som trainee på logistikkavdelingen allerede i april, og har nylig byttet til salgsavdelingen for oversjøiske marked. Her skal jeg være resten av traineeprogrammet.

Kvifor søkte du traineestillinga?
Jeg ønsket å bli en del av sjømatnæringen og ble tipset om at Coast har et veldig bra traineeprogram i samarbeid med Fremtidsfylket.

Kan du dele ein fun fact om deg sjølv?
Jeg har aldri vært i København.

 

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.