Oppdag Vestlandsliv

For nokre handlar det gode liv om karriere, for andre om fritid. Og så er det vi som vil ha begge deler. Vi som vil ha eit givande arbeidsliv, men også tid til familieliv, friluftsliv, kulturliv, kaféliv og nye eventyr. Vestlandsliv er alt dette. Oppdag det med Framtidsfylket – for det er her det startar.

Jobb i Vestland
Filtrer artiklar
Missing caption
Vestlandslivet Den rette stemninga

Ein pubeigar sa ein gong til Line; Når artistar syng på norsk, lyttar publikum. Kjem det ein låt med engelsk tekst, plaprar dei i veg.

Missing caption
Vestlandslivet Då mor og far pantsette huset

Læraren og sjukepleiaren kausjonerte for at sonen skulle få satse på settefiskoppdrett. No er sonen Sogn og Fjordane sin einaste milliardær.

Missing caption
Vestlandslivet Teknospirene

Kvar veke samlar 70-100 born seg på det gamle verftsområdet på Hellenes i Førde. Alle har eitt mål for auget – å leike med dei mest høgteknologiske verktøya på marknaden.

Missing caption
Vestlandslivet Kongen av Balestrand

Bar overkropp, faretruande stage dives og spark i ræva til ein kynisk bransje. Per Áki Sigurdsson Kvikne har erobra musikk-Norge gjennom sitt alter ego Kjartan Lauritzen.

Missing caption
Vestlandslivet – Alt er lov

Operasjefen og seksbornsmora er ikkje redd for jantelova. Og ho trur ikkje at borna tek skade av å ete skiver med nugatti til middag.

Missing caption
Vestlandslivet Dei 1000 viktigaste dagane i livet

Heidi Aabrekk er overtydd om at sansestimulering i alderen 0-3 år kan hindre lese-og skrivevanskar seinare i livet. Etter fleire år med utprøving i barnehagar ser ein tydelege resultat av den tidlege innsatsen.

Missing caption
Vestlandslivet No kyssar ho kvardagen

Marthe Holien Bø heldt mannen hardt i handa då dei reiste med flyttelasset over Strynefjellet. På andre sida av fjellet fann austlendingen livsstilen som inspirerte til boka «Kyss hverdagen».

Missing caption
Vestlandslivet Frilandsfridommen

Rolf-Magne fekk status som eksotisk då han gjekk frå fast stilling i NRK til frilansliv i Sogn og Fjordane. Stadig fleire vel fjernkontor for å bu i distrikta.

1 av 13