Regine Johansen

Skriven 07.10.2019 under Trainee

Kven er du?
Jeg heter Regine Johansen. Jeg er 24 år og kommer fra Karmøy. Jeg har tatt en bachelor i geofysikk med matematisk fordjupning ved Universitetet i Bergen. Siste semesteret av bacheloren min var jeg på utveksling i Perth, Australia. Der studerte jeg ved The University of Western Australia. Under dette oppholdet bestemte jeg meg for å ta master i Energi. Denne fullførte jeg ved Universitetet i Bergen i 2019. Mitt forskningsprosjekt omhandlet geotermisk energi i Costa Rica. På fritiden er jeg veldig glad i å gå i fjellet, samt sitte inne under et pledd med en god bok eller Netflix. Ut over dette liker jeg også godt å tegne og male.

I kva bedrift er du tilsett som trainee?
Jeg er trainee i IKT og digitalisering hos Sogn og Fjordane Energi (SFE). Jeg jobber i avdelingen som heter IKT og utvikling, og den er lokalisert på hovedkontoret til SFE i Sandane.

Kvifor søkte du traineestillinga?
Hovedgrunnen til at jeg søkte stillingen var kombinasjonen av jobb og traineesamlinger med Framtidsfylket som appellerte til meg. Videre virket jobben i SFE både spennende og utfordrende. SFE oppfylte også mitt ønske om å jobbe i en fremtidsrettet bedrift hvor det var mulighet for både faglig og personlig utvikling.

Kan du dele ein fun fact om deg sjølv?
Jeg har tatt selfie med en Quokka.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.