Nye ledige stillingar i Sogn og Fjordane

Skriven 17.10.2018 under Nyheiter

Det dukkar stadig opp nye, spennande jobbar i Sogn og Fjordane. Her er nokre av dei.

Norconsult utmerkar seg denne veka, med heile fem ledige stillingar. Og med kontor i både Sogndal, Årdal og Førde, kan du sjølv velje arbeidsstad. Om du vil bli del av Norges største fleirfaglege rådgjevarmiljø, retta mot samfunnsplanlegging og prosjektering, kan du søke på ei av desse stillingane:

Det har også dukka opp ein sjeldan sjanse innan eigedomsbransjen. Webmegling Technology søker etter dagleg leiar for Webbolig. No har du sjansen til å vere med på å skape marknadsleiande teknologi for eigedomssal. Selskapet har ei avdeling i Bygstad og ei i New York. Kor kult er ikkje det?

Og innan helse?

Høgskulen på Vestlandet har ledig fast stilling som førsteamanuensis/førstelektor i sjukepleie ved Fakultet for helse- og sosialvitskap, campus Førde.

Selje kommune er på jakt etter Leiande helsesøster ved Helsestasjonstenesta i Selje og Førde helsestasjon søker etter to helsesøstre. I tillegg finn du ledige stillingar innan sjukepleie, ergoterapi og helsefag i vår portal.

Sjå alle våre ledige stillingar her.

 

 

 

 

 

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.