Kristian Reinskau Knudsen

Skriven 15.09.2016 under Trainee

Sogn og Fjordane Energi

Utdanning

Teknisk Allmenne Fag med fordypning i elektro, pneumatikk og industrimekanikk ved Randaberg VGS. Bachelor i Fornybar energi ved Høgskulen i Sogn og Fjordane.

 

Traineestilling

Jeg er trainee i prosjektavdelingen  til SFE Nett. Jeg arbeider med prosjektering og planlegging av fiberkabler rundt omkring i fylket. Etterhvert skal jeg også i gang med å prosjektere lav- og høyspenningslinjer.

 

Derfor søkte jeg traineestillingen

Allerede da jeg startet på Fornybar Energi – studiet i Sogndal hadde jeg gjort opp en viss formening at jeg ønsket å arbeide med kraftproduksjon og linjenett. Jeg ville være med å bygge på denne fantastiske bransjen som er en av grunnpilarene i norsk næringsliv. Fra min tid som student hadde jeg fått et godt forhold til Sogn og Fjordane Energi gjennom bedriftsbesøk og samarbeid. Så da SFE Nett utlyste traineestillinger, slo jeg til og søkte.

Som nyutdanna er det å starte som trainee helt perfekt. Man får en god introduksjon til arbeidslivet, med god oppfølging og fine muligheter til å utvikling. Som nyflytta til Sunnfjord er det ikke alltid like lett å få et nettverk rundt seg. Ved å være trainee gjennom Framtidsfylket legges det opp til at alle trainee’ene møtes på flere samlinger gjennom året. Her har vi en ypperlig mulighet til å bli kjent og oppleve mye av det fine Sogn og Fjordane har å by på.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.