Ingrid Brita Sandven

Skriven 28.09.2018 under Trainee

Utdanning

Jeg har alltid likt å reise og tror at man kan lære mye av andre kulturer, så når jeg skulle velge utdanning var det det store utland som fristet mest. Jeg begynte utdanningen med en dobbel bachelorgrad i Business Administration og Economics, ved University of Windsor i Canada. Etter fire år i Canada bestemte jeg meg for å ta en mastergrad i Internasjonal Business og Strategi ved Lancaster University i Storbritannia.

Traineestilling

Nå er jeg Trainee i Coast Seafood. Der skal jeg  jobbe innenfor salg til Europa, hvor jeg etterhvert kommer til å få ansvar for spesifikke kunder og land.

Difor søkte eg på traineestillinga

Coast Seafood er et sterkt firma innenfor sjømatindustrien, som har vokst markant de siste årene. Traineestillingen er en gyllen mulighet til å komme inn i et spennende firma, hvor jeg ser gode muligheter til å utvikle meg og virkelig bidra på bunnlinjen.

Forventingar

Jeg forventer å ha et kjekt og lærerikt år, i tillegg til å få god innsikt i sjømatnæringen i Norge.

Refleksjonar rundt karrieremoglegheitene i Sogn og Fjordane

Sogn og Fjordane tilbyr en unik mulighet til å arbeide bedrifter som er i verdenstoppen innenfor sine marked. Bedriftene tilbyr muligheter til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samtidig som man som nyansatt får mye ansvar.

Framtidsutsikter

I først omgang håper jeg på å gjøre en god nok jobb til å få en fast stilling her i Coast.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.