Ida Marie Gildestad

Skriven 15.09.2016 under Trainee

Vestlandsforsking

Bakgrunn

Bachelor i utviklingsstudier med spesialisering i geografi fra Universitetet i Bergen. Tilbrakte et semester ved University of Ghana hvor jeg studerte statsvitenskap og sosiologi. Master i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo.

Traineestilling

Miljøgruppa hos Vestlandsforsking. Her jobber jeg på ulike prosjekter knyttet til miljø, klima og reiseliv. Dagene er varierte, da jeg både sitter på kontoret og driver datainnsamling ute i felt. Etter én måned i jobben hadde jeg deltatt på nordisk klimatilpasningskonferanse i Bergen, fått omvisning på Norsk Reiselivsmuseum og samlet inn data om kunstsnøproduksjon fra 30 skidestinasjoner i Norge, for å nevne noe.

Derfor søkte jeg traineestillingen

Traineestillingene til Framtidsfylket er en unik mulighet for nyutdannede med lite arbeidserfaring. Jeg søkte på traineestillingen hos Vestlandsforsking fordi jeg ønsket å jobbe videre med mine faglige interesser, samtidig som jeg mener jeg har mye å bidra med i jobben. Opplegget rundt traineene ga en ekstra trygghet på veien ut i arbeidslivet, særlig mentorordningen på arbeidsplassen og samlingene med de andre traineene i fylket.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.