Simen 768x512

Simen Farberg

Skriven 26.09.2017 under Trainee

Utdanning

Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra BI og Master i International Business fra EGADE Business School i Mexico.

Traineestilling

Jobber som trainee i Melin Medical, ved compliance avdelingen og med controller oppgaver. I compliance jobber jeg med et team som avdekker eventuelle avvik i driften og oppfølging av disse. I tillegg jobber jeg med å lage diverse rapporter til ledelsen om utviklingen av den økonomiske driften til bedriften. Vil også delta på flere prosjekter for å optimalisere bruken av data innad.

Difor søkte eg traineestillinga

Jeg søkte traineestilling hos Melin Medical da det var en god mulighet til å lære utrolig mye i et bredt spekter av oppgaver. Etter å ha besøkt karrieremessen i Oslo og snakket med både bedrift og hørt mer om traineeordningen var jeg overbevist om at det var en stilling som kunne by på mange spennende utfordringer.

Jeg hadde selv aldri vært i Sogn og Fjordane før jeg søkte og tenkte at dette kunne bli et bra eventyr. Dette fremstod derfor som en perfekt måte å bli godt kjent med Sogn og Fjordane. Gjennom traineeordningen får jeg muligheten til å få et innblikk i næringslivet i Sogn og Fjordane samt å knytte nye bekjentskaper og utvide kontaktnettverket.