Julia Gómez Vangsnes

Skriven 28.09.2018 under Trainee

Utdanning

Min utdannelse er en kombinasjon av to forskjellige bachelorgrader: Bachelor i Medisin fra Atlantis Medical College og Executive Bachelor of Management fra Handelshøyskolen BI Bergen. Som en kan se, så har jeg gjort litt forskjellig og har dermed en relativt bred og variert faglig bakgrunn. Jeg studerte medisin i noen år før jeg fant ut at det ikke var veien for meg. Etter nærmere vurdering fant jeg heldigvis frem til fagområdene Ledelse og Human Resources på BI. Det traff midt i blinken.

Traineestilling

Jeg er HR- og salgstrainee hos Highsoft AS i Vik i Sogn. Det er en todelt stilling innen administrasjon på salg og Human Resources. Målsettingen er at jeg skal bli satt inn i ulike system, slik at jeg kan hjelpe med administrasjon på salgsavdeling og assistere Global Account Managers, Sales Associates, CSO og CFO i daglige gjøremål.


Difor søkte eg på traineestillinga

Jeg søkte traineestillinga fordi jeg syntes det er en interessant stilling i en spennende bedrift, tilknyttet et godt opplegg gjennom Framtidsfylket. Jeg ser også på det som en god og lærerik overgang fra studier til arbeidsliv, da man får litt ekstra støtte i oppstarten av karrieren. I tillegg er det en gylden mulighet til å kunne bo nærmere familien hjemme i Sogn.

Forventningar

Av dette året forventer jeg at jeg får utviklet min egen faglige kompetanse og lære mye nytt innen mitt fagfelt. Jeg håper også på å få bygget nettverk og vennskap med andre nyutdannede i fylket. Slik kan vi utveksle erfaringer og fungere som støttespillere for hverandre. I skrivende stund har jeg akkurat kommet fra min første traineesamling og har allerede fått oppfylt noen av mine forventninger! Jeg har møtt mange trivelige og flinke mennesker, som jeg har stor tro på at jeg kommer til å se mer til i fremtiden. Jeg har også fått øynene oppe for mange nye og interessante bedrifter i Sogn og Fjordane. Hvis muligheten for fast, interessant jobb er til stede, er det ingen grunn til at jeg ikke skal bli her og ta del i den spennende utviklingen som skjer i fylket.
Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.