Aleksandra Groos Dyvik

Skriven 28.09.2018 under Trainee

Utdanning

Bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI.

Traineebedrift

Jeg er trainee i Sparebanken Sogn og Fjordane (SSF) og skal jobbe både på kundesenteret og med forretningsutvikling. Først og fremst var det Sparebanken Sogn og Fjordane og stillingsutlysningen som vekket min interesse. Jeg hadde hørt mye bra om banken fra venner og bekjente, og hadde fått ett inntrykk av at det var en bedrift som var innovativ og fremtidsrettet. Stillingen som var utlyst virket veldig spennende og jeg følte at dette var en stilling hvor jeg hadde mye å bidra med. Sist men ikke minst hadde jeg hørt ekstremt mye bra om Framtidsylket fra samboeren min som var gjennom samme opplegg i fjor som trainee i Mediebruket. I tillegg er jeg tilflytter fra Grimstad og ser nytten av å bli kjent med næringslivet i fylket. Slik jeg ser det, er det ingen andre ordninger som tilbyr et lignende opplegg.

Difor søkte eg traineestillinga

Jeg ønsker å bli godt kjent med Sparebanken Sogn og Fjordane, slik at jeg kan bidra positivt både på jobb og sosialt. Jeg håper også å lære mer om næringslivet, og ikke minst bli bedre kjent med dette fantastiske fylket. Det blir også utrolig spennende å se hva traineesamlingene har å by på – kanskje spesielt turen til Brussel.
På kundesenteret er arbeidsoppgavene mine hovedsakelig å besvare kundehenvendelser på telefon, mail og chat. Det er også fokus på salg av bankens produkter og tjenester. På forretningsutvikling skal vi jobbe med utvikling av chatroboten og manuell chat som kunder kan bruke på hjemmesiden til SSF. Det å ha innsikt fra kundesenteret tror jeg vil være nyttig i arbeidet på forretningsutvikling, ettersom chat og kundesenteret henger tett sammen.

Refleksjonar rundt karrieremoglegheiter i Sogn og Fjordane

Jeg har studert både i Oslo og Bergen og skal ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket over hvor mange spennende og nytenkende bedrifter det finnes i Sogn og Fjordane. Jeg kan med andre ord avkrefte teorien om at det kun er i de store byene kule jobber finnes. Som sørlending hadde jeg aldri trodd jeg skulle ende opp i Førde, men vil definitivt si meg fornøyd med valget. Kanskje jeg ender opp med å bli en ekte førdianer?
Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.