Trainee: Økonomiske eller tekniske fag Bilde

Få en kickstart på karrieren du ønsker deg!

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Trainee: Økonomiske eller tekniske fag PwC Trainee
PwC Logo

PwC

Naustdalsveien 1
6801 Førde
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Jan Flølo
95 26 13 21

Søknadsfrist

3. april 2022

Du søker traineestilling hos PwC, men søknaden sender du til Framtidsfylket.

Om stillinga

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer, side om side med fageksperter innenfor ulike bransjer? PwC vokser og har derfor behov for flere ansatte for å kunne levere på våre samfunnsoppdrag. Hos oss kan du jobbe innenfor spennende områder som teknologi, revisjon, rådgivning, regnskap og juss.

Hvem er vi?

PwC i Nordvest er det ledende miljøet i vår bransje. Vi arbeider målrettet med å bygge lokal kompetanse, og har et tverrfaglig og svært hyggelig miljø med mange ulike tjenester og fagfelt du kan bli en del av. Vi er totalt ca 85 rådgivere, revisorer, regnskapsførere og advokater og er tilstede på flere lokasjoner i fylket vårt og nabofylket. Vi har kontor i Førde, Florø, Sandane, Måløy, Stryn, Sogndal, Ulsteinvik, Molde og Ålesund.Hos oss er det viktig med en kombinasjon av tjenestekompetanse og bransjeerfaring. Flere av våre kunder er ledende aktører i sine bransjer lokalt, regionalt og nasjonalt.

Hvorfor bør du bli trainee hos oss?

En trainee-stilling i Pwc vil gi deg de beste forutsetningene for å forme den karrieren du selv ønsker deg. Vi er et tverrfaglig fellesskap av problemløsere som jobber sammen for å løse våre kunders utfordringer. Som trainee i PwC får du mange muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi mener at mennesker må utvikles for å trives og du vil derfor raskt bli koblet på en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Gjennom dette vil du få innsikt og erfaring fra et bredt spekter av fagområder og bransjer. I vårt traineeprogram byr vi på en spennende og bratt læringskurve, men du vil selvsagt få god støtte fra din personlige career coach, leder og teamet rundt deg for å håndtere dette på en god måte.

Er vi en match?

For å trives hos oss bør du like en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister.

Du bør ha gode språkferdigheter i norsk og engelsk, analytiske egenskaper, samt evne til å bygge relasjoner og god forretningsforståelse. Du må kunne vise faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske og/eller teknologiske fag. I tillegg er det et pluss om du er løsningsorientert, nysgjerrig og giret på å utgjøre en forskjell for kundene våre og kollegaene dine. Utover det vurderer vi kandidater med ulik bakgrunn, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn!

Som Framtidsfylket trainee i PwC får du:

  • En spennende jobb og et nettverk med andre traineer i bedrifter på Vestlandet
  • Faglig og personlig utvikling
  • Innsyn i et mangfoldig næringsliv
  • Fem sosiale samlinger med faglig innhold og en utenlandstur*

Felles krav til alle som søker stilling som Framtidsfylket Trainee:

  • Bachelor eller mastergrad
  • Maksimalt 3 års arbeidserfaring
  • Du må forstå og kunne kommunisere på norsk. Sjå elles arbeidsgjevar sine krav for språkkunnskap

Du vil jobbe som trainee hos oss i ett år – fra august 2022 til august 2023

PwC Kulturbilde