PwC Hovedbilde
PwC

PwC

Naustdalsveien 1

http://www.pwc.no

silje.guddal@pwc.com

Kontakt

Silje Guddal

silje.guddal@pwc.com

99504520

Om oss

Vi vil litt meir !

Dei bedriftene som endrar verda er ofte dei som vil det aller mest. Dei som har dei mest nyfikne menneska. Dei som gjer det lille ekstra. PwC har kompetanse frå alle verdas hjørner og lokale kontor i Noreg, og er eit av verdas største nettverk av revisorar, advokatar og rådgjevarar. Basert på eit bredt kompetansemiljø skal vi byggje tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klientar, og positivt påverke selskapets evne til verdiskaping og utvikling. I PwC får du moglegheiten til å arbeide med spanande oppdrag hos solide kundar, både i offentleg og privat sektor. Du blir ein del av eit utviklande og godt arbeidsmiljø, kor vi har satt faglig og personlig utvikling i system. PwC har konkurransedyktige betingelsar, samt gode pensjons og forsikrsingordningar.

PwC Nordvest utgjer kontora våre lokalt i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Vi er det leiande miljøet i vår bransje og vi arbeidar målretta med å byggje lokal kompetanse og har eit tverrfagleg og hyggeleg miljø med ca 80 rådgjevarar, revisorar og advokatar. Vi har kontor på følgande lokasjonar;

Førde, Florø, Måløy, Sandane, Stryn, Sogndal, Ålesund, Molde og Ulsteinvik.

Hos oss er det viktig med ein kombinasjon av tjeneste kompetanse og bransjeerfaring. Fleire av våre kundar er leiande aktørar i sine bransjar både lokalt, regionalt og nasjonalt.

I PwC lev og handlar vi etter våre 5 verdiar: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.

Vi i Nordvest hjelper dei som vil litt meir med å nå sine mål. I vedlagte videoer til høgre på sida her viser vi eksempler på lokale prosjekt kor vi har bidratt til å skape verdi for våre kundar, då blant anna i Loen Skylift og hos Brødrene Aa.


PwC Kulturbilde

Ledige stillingar