Trainee: Økonomi Bilde

Vil du bli en del av Deloitte og bidra til eit bærekraftig næringsliv?

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Trainee: Økonomi Deloitte AS Sunnfjord Trainee
Deloitte AS Logo

Deloitte AS

Strandavegen 15, 6900 Florø, Norge
6900 Florø
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Linn Therese Terøy
911 83 747

Søknadsfrist

15. mars 2023 Søk på stillinga her

Du søker direkte til Deloitte AS på denne traineestillinga.

Søk traineestilling

Om stillinga

I Deloitte Nord-Vest tilbyr vi deg en karriere innen økonomi med skreddersydd opplæring og internt kursprogram, på en arbeidsplass som er innrammet med storslått natur.

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden.

Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er en av verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1800 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 415 000 medarbeidere i over 150 land.

Deloitte er verdens største revisjons- og rådgivningsselskap

Hos oss blir du en del av et av verdens største kompetansehus, med et stort tverrfaglig kompetansemiljø som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Gjennom våre regionskontor på Nord- Vestlandet er vi til stede som revisor for en rekke lokale virksomheter og familiebedrifter der de holder til. Våre ansatte reviderer i tillegg flere bedrifter i andre regioner og deltar på team på tvers av kontor i hele landet.Revisjon handler om mye mer enn bare tall. Det handler om å bevise resultater, løse utfordringer og skape et solid grunnlag for fremtiden.Digitaliseringen sprer seg i stor fart, og det er viktig for oss å være toneangivende i definisjonen av fremtidige digitale revisjonstjenester. Teknologi og fokus vurderes å gi en forbedret revisjonskvalitet og større verdiskapning for våre kunder. Som del av et stort, internasjonalt selskap er det også muligheter for intern utveksling til andre forretningsområder eller til andre kontor både nasjonalt og internasjonalt. 

Gode karrieremuligheter

Som trainee vil du ta del i Framtidsfylket sitt traineeprogram fra august 2023 til august 2024, og du vil i tillegg få tilbud om fast ansettelse i Deloitte. Du vil delta i vår interne trainee ordning og i vårt interne kursprogram. Dette betyr at du vil få gode karrieremuligheter, med nasjonal og internasjonal erfaring. Du vil få tildelt en egen fadder og coach som sammen vil sørge for at du får den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes i din rolle. Dette skjer blant annet gjennom fokus på dine styrker og hvordan du skal utvikle deg videre. Vi tilbyr en skreddersydd opplæring og et internt kursprogram som du skal gjennomføre sammen med andre nyansatte i Deloitte Norge. Som trainee i Deloitte vil du bli en del av et levende og sosialt miljø med variert tilbud innen sosiale aktiviteter.

I tillegg til dette får du som Trainee i Framtidsfylket et tverrfaglig nettverk med andre traineer i ulike bedrifter i Vestland fylke. Det vil bli lagt til rette for faglig og personlig utvikling, og du vil få et unikt innsyn i et mangfoldig næringsliv som få kjenner til. I løpet av perioden som Trainee, vil du delta på fire traineesamlinger og en utenlandstur.

Hvem er du?

Som person er du strukturert, har god tallforståelse og analytiske evner. Videre evner du å samarbeide med andre og se menneskene rundt deg. Du viser integritet og ønsker å lære, samt evner å skape og ivareta relasjoner.

Vi ser for oss at du har:

 • Utdannelse på bachelor- eller masternivå med økonomisk spesialisering
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Motivasjon og interesse for å jobbe med noen av fylkets mest spennende selskaper
 • Evnen til å ha mange baller i luften samtidig, og likevel levere kvalitet
 • Erfaring og/eller interesse for IT-verktøy

Er du klar til å søke?

I denne prosessen ansetter vi kandidater fortløpende. Dette betyr at vi ønsker å motta din søknad så snart som mulig! Benytt vårt elektroniske søknadssystem hvor du laster opp CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning og videregående skole. Spesifiser gjerne hvilket av våre kontor i Florø, Førde eller Sogndal du foretrekker.

Husk endelig søknadsfrist 15.03.23.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Som Framtidsfylket-trainee får du:

 • Ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Vestland fylke
 • Fagleg og personleg utvikling
 • Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til
 • Fire traineesamlingar og ein utanlandstur
 • Vestlandet 💚

Felles krav til alle som søker stilling som Framtidsfylket-trainee:

 • Minimum bachelor eller mastergrad
 • Maksimalt tre års arbeidserfaring etter studium
 • Du må forstå og kunne kommunisere på norsk. Sjå elles arbeidsgjevar sine krav for språkkunnskap

Du vil jobbe som trainee hos oss i eitt år – frå august 2023 til august 2024.

Dette er berre eí av femti traineestillingar i Distrikt-Vestland, sjekk ut alle her:
Årets Traineestillingar | Framtidsfylket.no

Deloitte AS Kulturbilde