Norwegian Ship Design - TNSDC Hovedbilde

Vil du vere med å designe fremtidens skip?

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Skips ingeniør - Marin Prosjekt Norwegian Ship Design - TNSDC Sunnfjord Fulltid
Norwegian Ship Design - TNSDC Logo

Norwegian Ship Design - TNSDC

Hafstadvegen 21, 6800 Førde, Norge
6800 Førde
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Gjermund Johannessen
+4798622383

Søknadsfrist

31. mai 2023

Om stillinga

Stillingen inngår i vårt team som arbeider med engineering i prosjektutvikling og prosjektgjennomføring av både nybygg og retrofit prosjekter for en rekke ulike fartøystyper.

Arbeidsoppgåver

Skipstekniske beregninger, 2D tegning og 3D modellering, konstruksjon, spesifikasjon, dokumentasjon er typiske oppgaver for en skips ingeniør hos oss. Samtidig kommuniserer og samhandler vi mye med kunder, leverandører, klasse, myndigheter og internt.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker dyktige og motiverte ingeniører med marinteknisk utdannelse. Søkere må ha kunnskap om og interesse for fremtidsrettede skipsdesign og bli motivert av å bidra til å realisere fartøy med fossilfrie energibærere og spesiell fokus på energieffektivitet. Erfaring fra konstruksjon og beregning samt arbeid på tvers av disipliner teller positivt.

Om deg

Vi ønsker deg som har god teknisk forståelse, er løsningsorientert og effektiv, samtidig flink til å samhandle internt og eksternt. Du bør som alle våre ansatte ha vilje til å yte litt ekstra for å lykkes sammen og levere de beste tjenester.

Vi tilbyr

En spennende og allsidig arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vårt team består av både unge, fremadstormende, kreative medarbeidere, og godt voksne, erfarne fagfolk med stor tyngde og mye kunnskap - en perfekt mix for et trygt og godt arbeidsmiljø.

Hos oss får du vere med på et fremtidsrettet eventyr, der du er med å sette standarden for grønn skipsfart fremover. Vi er ledende på vårt fagfelt i Norge og verden, og du får vere med å utvikle ny teknologi som setter spor i lang tid fremover.

Norwegian Ship Design - TNSDC Kulturbilde