PwC Hovedbilde

Nyutdannet og nysgjerrig på revisjon? PwC Sogn & Fjordane søker nyutdannede med oppstart høsten 2024

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Økonom PwC Sunnfjord, Kinn, Gloppen, Sogndal, Stryn Fulltid

Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Førde, Florø, Sogndal, Sandane, Måløy og Stryn.

Vil du bli en virkelig god problemløser?

Se for deg en hverdag der velkjente, smilende ansikter møter deg i døren. Gode kollegaer som trygger deg og spiller deg god. Akkurat den støtten du trenger når du skal forberede en bedre eller helt ny løsning til kunden. Ved siden av deg sitter dyktige fageksperter som har nye perspektiver når du står fast i en utfordring, eller som inspirerer til en helt ny idé til prosjektet ditt.

Det kiler ofte litt i magen når du drar på jobb. Fordi du gleder deg til å se kollegaer, og fordi du er spent før et kundemøte hvor du skal løse et viktig problem som kanskje vil bety mye for mange mennesker i samfunnet. Jobben du gjør føles viktig.

-Og det er den. Revisoryrket har aldri før vært viktigere. I en verden preget av politisk og finansiell usikkerhet er revisorrollen viktig for å verifisere verdier og prosesser. Dette er avgjørende for å ivareta tilliten i næringslivet og samfunnet. Som revisor hos oss vil du jobbe i en fremoverlent, inkluderende og teknologidrevet bransje. Du vil jobbe i team med både andre unge nyutdannede, men også lære masse av erfarne kollegaer.

Som en del av vår revisjonsavdeling i Sogn & Fjordane vil du være en del av et tverrfaglig miljø som teller rundt 110 medarbeidere som er tilstede på flere lokasjoner i fylket vårt og nabofylket som hver dag jobber med å bygge tillit og skape verdier. Vi jobber med de største selskapene på Vestlandet og vårt fokus er på store og mellomstore bedrifter. Flere av våre kunder er globalt ledende aktører i sine bransjer.


Er dette deg?

Du er faglig nysgjerrig med et ønske om å lære. Vi ser gjerne at du har kompetanse innen økonomi. For å trives i en arbeidshverdag som består av store og små oppgaver, komplekse problemstillinger, kundeforståelse og tidsfrister, ser vi for oss at du har gode språkferdigheter i norsk og engelsk, god tallforståelse, analytiske ferdigheter, og evnen til å sette deg inn i komplekse problemstillinger.

Våre verdier er viktige for oss, og vi håper du kan kjenner deg igjen i disse: opptre med integritet, utgjøre en forskjell, bry oss, jobbe sammen, og utfordre og tenke nytt. For oss betyr dette at du er en som liker å samarbeide, tar initiativ og at du er en som tør å stille spørsmål, tenke nytt og som bidrar til å skape en god arbeidsplass. PwC er stedet for deg som vil bli virkelig god.


Hva kan vi tilby deg?

Engasjerende, sosialt miljø - PwC ansetter hundrevis av nyutdannede årlig, og det finnes mange arenaer for å få seg venner på jobb. Hvert kontor har egne sosialkomiteer som arrangerer alt fra middager til temafester og andre teambuilding aktiviterer.

Career Coach - I PwC er DU i førersetet for din karriereutvikling, men for å hjelpe deg på veien får du din egen Career Coach som du vil ha tett dialog med. Læring og utvikling er en kontinuerlig prosess og vi vet at den rette miksen av opplæring, coaching, tilbakemeldinger og ‘on-the-job’ læring vil bidra til at du utvikler deg, får realisert ditt potensiale og når dine karrieremål.

Associate Academy - vårt onboardingsprogram for alle nyansatte Associates. Dette er en engasjerende utviklingsarena fullspekket av faglig og sosialt innhold. Her blir du godt kjent med PwCs verdier, strategi og grunnleggende metodikk for å ta fatt på karrieren i PwC. Du vil også få gode muligheter for å bli kjent med dine nye kolleger gjennom mange aktiviteter med ulik utfordringsgrad.


Praktisk informasjon

Last opp CV, relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF-format. Har du studert i utlandet, legg ved forklaring på karakterskala. Dersom du ikke finner ønsket kontor i søknadsskjemaet betyr det at alle stillinger er besatt. Du kan gjøre endringer på søknaden din ved å klikke på “søk” i stillingsannonsen.

Søknadsfrist er søndag 9. juni klokken 23:59. Som del av søknaden bes du gjennomføre tre tester med frist for gjennomføring mandag 10. juni klokken 12:00. Dersom du har gjennomført testene våre de siste 300 dagene (ca. 10 måneder) må du gjenbruke testresultatene. Dette gjør du ved å klikke på “gjenbruk testresultat” i testportalen. Merk at vi kun behandler søknader der alle testene er fullført. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

*Som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

**I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen(e) oppført i denne annonsen.

PwC Kulturbilde