Westcon Yard Florø AS Hovedbilde

Har du erfaring med anbudsprosesser og innkjøp og er på utkikk etter nye muligheter?

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Anbudsansvarlig Westcon Yard Florø AS Kinn Fulltid

Om stillinga

Westcon Yards Florø AS har posisjonert seg som et av det mest moderne og innovative verftene i industrien. Verftets forretningsområder er produksjon av subseainstallasjoner, større skipsombygginger, samt reparasjon og service på skip og rigg. Vår beliggenhet gir kundene mulighet for rask retur tilbake til full aktivitet etter verftsopphold, og for å sikre effektiv drift både for oss og oppdragsgiver, har vi et kontinuerlig fokus på fleksibilitet og presisjon. Vi får gjentakende tillit fra kundene våre og vi gleder oss over økt oppdragsmengde. Vi vil derfor styrke laget med en anbudsansvarlig med spesielt ansvar for større skipsprosjekter.

Arbeidsoppgåver

I rollen som anbudsansvarlig spiller man en aktiv rolle i hele prosessen fra utarbeidelse av tilbud, salgsaktivitet og forhandlinger med kunde, til kontraktsignering. Stillingen vil også være sentral i forhold til strategisk innkjøp og rammeavtaler, og har også ansvar for operativt innkjøpsarbeid på større ombyggingsprosjekter. Videre vil anbudsansvarlig ha ansvar for optimalisering og systematisering av kalkulasjon og prising i prosjektene, og oppdatering og vedlikehold av erfaringsdata og nøkkeltall.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en person med relevant høyere utdannelse innen økonomiske eller tekniske fag, men lang og relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse. Søkere må ha erfaring med kalkulasjon og prising av prosjekter og beregning og estimering basert på tekniske spesifikasjoner og tegninger. Videre vil vi ha forhandlingserfarne søkere, med erfaring fra strategisk innkjøp. Kunnskap om maritim industri er ikke et krav, men bakgrunn fra industriell virksomhet vil være en stor fordel. Det er også ønskelig at søkere har erfaring med prosjektstyringssystem.
Presis kommunikasjon og godt samarbeid mot både prosjektteam, underleverandører og kunde, i kombinasjon med god forretnings- og økonomiforståelse er en forutsetning for å lykkes i rollen.

Om deg

Vi ønsker oss en strukturert og effektiv anbudsansvarlig med stor arbeidskapasitet og gode analytiske evner. Fleksibilitet, løsningsfokus og positiv tilnærming vil være viktige utvelgelseskriterier, og den riktige kandidaten kombinerer dette med gode sosiale egenskaper.

Vi tilbyr

Som ansatt i Westcon Yards Florø blir du en del av et kompetent og resultatorientert fagmiljø, der du vil få en arbeidsdag fylt av faglige utfordringer og stor variasjon. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Om du vil ha mer informasjon eller har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval v/ Gro Reinertsen tlf. 975 59 058 eller Ole Petter Bratteberg tlf. 975 59 036.


Søknadsfrist 30.08.2021

Westcon Yard Florø AS Kulturbilde