PwC Hovedbilde

Advokatfirmaet PwC Førde søker engasjert og nysgjerrig advokatfullmektig

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Advokatfullmektig / jurist / advokat PwC Sunnfjord Fulltid
PwC Logo

PwC

Naustdalsveien 1
6801 Førde
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Gunn Merete Paulsen
99 28 43 38

Søknadsfrist

11. august 2022 Søk på stillinga her

Om stillinga

Kunne du tenke deg å bli en del av et globalt kompetansenettverk og samtidig samarbeide tett med kollegaer innenfor andre forretningsområder i PwC (rådgivning, regnskap og revisjon)? Ved å bli en del av PwC får du jobbe i et av Norges største private miljø innen forretningsjuss og skatt/avgift.

Advokatfirmaet PwC AS består i dag av totalt ca. 190 ansatte fordelt på 10 kontorer. Vi opplever økt oppdragsmengde og søker nå en kandidat som vil være med å videreutvikle vårt advokatkontor i Førde.

Vi skal knytte til oss mennesker med den kompetansen bedriftene i vårt distrikt etterspør og bygge robuste fagmiljø. Vi ser etter deg som setter kunden i fokus og identifiserer handlingsrommet i en sak heller enn å fokusere på begrensningene.

Vi søker deg som ønsker å arbeide med mange ulike problemstillinger innenfor flere juridiske områder, og som etterhvert ønsker å spesialisere seg innenfor et eller flere områder. Vi ser nå etter deg som kjenner deg igjen i dette!

Er du den vi ser etter?

Advokatfirmaet i Førde er, sammen med kontorene i Ålesund og Molde, samlet under paraplyen Nordvest. Vi har en sterk posisjon innen fagfelt som eksempelvis skatt, avgift, selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom, arbeidsrett og offentligrettslige problemstillinger. Vi arbeider mye innenfor bransjer som “family business”, shipping/offshore, sjømat, energi, fast eiendom og offentlig sektor. En del av vårt arbeid er internasjonalt rettet. Har du bakgrunn eller interesse innenfor et eller flere av disse feltene, kan det være en fordel.

Vi søker deg som kjenner deg igjen i flere av punktene under:

  • Master i rettsvitenskap
  • Relevant fagkompetanse og gode akademiske resultater
  • Gode analytiske evner
  • Interesse for skatt, avgift og selskapsrett
  • God økonomisk forståelse
  • God forretningsforståelse og markedsorientering
  • Strukturert, selvstendig og en som evner å tenke helhetlig
  • Blir motivert av å løse komplekse utfordringer
  • Er læringsvillig og nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Om PwC

PwC Nordvest er det ledende rådgivningsmiljøet i Nordvest. Flere av våre kunder er ledende aktører i sine bransjer både lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi arbeider målrettet med å bygge lokal kompetanse og har et tverrfaglig og hyggelig miljø med ca 85 ansatte innenfor rådgivning, revisjon og advokattjenester. Vi har kontor i Førde, Florø, Måløy, Sandane, Stryn, Sogndal, Ulsteinvik, Molde og Ålesund.

PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskaping og utvikling. PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter.

I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.


Tilleggsopplysninger til stillingen:

Du bes laste opp CV, søknadsbrev, karakterutskrifter og andre relevante vedlegg i PDF. Oppstart etter avtale.

Spørsmål knyttet til stillingen rettes til Gunn Merete Paulsen på tlf: 99 28 43 38

Søknadsfrist: 11.08.22

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

*Til informasjon gjennomfører PwC bakgrunnssjekk av alle som signerer arbeidsavtale med oss.

PwC Kulturbilde