Westcon Yard Florø AS Hovedbilde

Vi søker en utadvendt og tydelig leder som leverer HR-tjenester på høyt nivå.

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
HR-leder Westcon Yard Florø AS Kinn Fulltid
Westcon Yard Florø AS Logo

Westcon Yard Florø AS

P.O.BOX 334
6902 FLORØ
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Trygve Solaas, Verftsdirektør
900 51 610

Søknadsfrist

12. juni 2022 Søk på stillinga her

Om stillinga

Westcon Yards AS, Florø er et veletablert verft med gode produksjonsfasiliteter og utmerket beliggenhet. Vi utfører reparasjon, vedlikehold, ombygging og modifisering av skip og rigg, samt bygging av subsea og offshore stålkonstruksjoner og komplette moduler. Vår dyktige og erfarne arbeidsstokk teller rundt 165 ansatte og dekker alle disipliner innen produksjon, prosjektledelse og stab.

Vi søker en utadvendt og tydelig leder som leverer HR-tjenester på høyt nivå. Som HR-leder vil du ha ansvar for å videreutvikle HR- og lønnsfunksjonen og med dette understøtte verftets forretningsprosesser og overordnede mål. Oppgaver knyttet til rekruttering, forhandlinger, samt lønns- og avtaleforhold ligger naturlig til stillingens ansvarsområde. Denne nøkkelposisjonen har også en sentral rolle i verftets organisasjons- og lederutvikling, og i vårt arbeid med kultur og arbeidsmiljø.

Stillingen rapporterer til verftsdirektør og har personalansvar for tre personer.

Gjennom faglig tyngde og positiv innstilling vil du som HR-leder bygge og ivareta relasjoner på tvers av ulike miljøer. Du er proaktiv og forankrer prosesser og beslutninger før du iverksetter tiltak. Den rette kandidaten er forhandlingsvant og trives i dialogen med engasjerte fagforeninger. Din formidlingsform er presis og du kommuniserer godt med ulike typer mennesker.

Vi ønsker oss en uredd HR-leder med høyere utdanning og relevant erfaring.

Du er en relasjonsbygger som evner å kombinere strategisk tenkning med operative egenskaper, og du motiveres av at medarbeidere oppnår resultater.
Gode pedagogiske evner gjør at du lykkes med å veilede og styrke HR-kompetansen både hos ledere og i organisasjonen forøvrig.

Vi tilbyr en spennende lederstilling som skal bidra til å bevare og videreutvikle vårt kompetente arbeidsmiljø. Som HR-leder har du stor påvirkningsmulighet i den videre utviklingen av organisasjonen.

Westcon Yard Florø AS Kulturbilde