Trainee: Revisor/rådgiver Bilde

Deloitte søker trainee innan revisjon og rådgivning

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Trainee: Revisor/rådgiver Deloitte AS Trainee
Deloitte AS Logo

Deloitte AS

Strandavegen 15, 6900 Florø, Norge
6900 Florø
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Geir Andre Helle, Director
41500519

Søknadsfrist

1. april 2022 Søk på stillinga her

Du søker direkte til Deloitte AS på denne traineestillinga.

Søk traineestilling

Om stillinga

Ønsker du å delta på Framtidsfylket sitt traineeprogram og samtidig få sjansen til å jobbe i et av verdens største kompetansehus?

I Deloitte jobber vi prosjektbasert med revisjon av små og store, nasjonale og internasjonale selskap. Ved siden av revisjon består en stor del av våre tjenester av rådgivning. Rådgivningen kan være innenfor områder som bistand til utvikling av økonomifunksjonen, finansiell rapportering, utvikling av måltall, budsjett, prognoser og investeringsanalyser, rådgivning ved kjøp og salg av selskap, due diligence og verdsetting av selskap, prosessforbedring og LEAN, strategi- og forretningsutvikling, omorganisering av selskapsstrukturer, samt utleie av personell til ledende stillinger som for eksempel controller, regnskaps- eller økonomileder.

Utvikling av ny teknologi sørger for en mer innovativ og nyskapende revisjon og rådgivning. Som en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester er Deloitte i front med å utvikle egen teknologi som skaper merverdi for samfunnet. Dataanalyse ved bruk av kraftige IT-verktøy gjør oss i stand til å analysere store mengder data effektivt. Dette bidrar til bedre risikovurderinger og –analyser, hvilket gir bedre innsikt for både oss og våre kunder.

Hvordan vil du lykkes som ansatt i Deloitte?

Som person er du ambisiøs, strukturert og har gode analytiske evner, samtidig som du samarbeider godt med andre og ser menneskene rundt deg. Vi ønsker kollegaer som er fremoverlente med stort engasjement for jobben, og evner å se problemstillinger fra et nytt perspektiv. Vi leter etter deg som ikke er redd for å utfordre det etablerte og som viser sterk interesse til å sette deg inn i, forstå og se forbedringsmuligheter i andres virksomheter.

Du er god til å skape relasjoner og har personlige egenskaper som gjør deg rustet til å bli en dyktig leder i fremtiden. Videre er du samvittighetsfull og motivert for å lære, viser integritet og tar ansvar for å levere høy kvalitet. I tillegg evner du å skape din egen forståelse for hvordan jobben som revisor/rådgiver kan skape verdi og gi mening.

Vi ser for oss at du har:

  • Utdannelse på bachelor- eller masternivå med økonomisk spesialisering
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
  • Motivasjon og interesse for å jobbe med noen av fylkets mest spennende selskaper
  • Evnen til å ha mange baller i luften samtidig, og likevel levere kvalitet i arbeidet du utfører
  • Erfaring og/eller interesse for IT-verktøy

Hva kan Deloitte tilby deg?

I tillegg til at du vil ta del i Framtidsfylket Trainee sitt traineeprogram fra august 2022 til august 2023, vil du få tilbud om fast ansettelse i Deloitte. Du vil delta i vår interne traineeordning og i vårt interne kursprogram. Dette betyr at du vil få gode karrieremuligheter, med nasjonal og internasjonal erfaring. Du vil få tildelt en egen fadder og coach som sammen vil sørge for at du får den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes i din rolle. Dette skjer blant annet gjennom fokus på dine styrker og hvordan du skal utvikle deg videre. Vi tilbyr en skreddersydd opplæring og et internt kursprogram som du skal gjennomføre sammen med andre nyansatte i Deloitte Norge. Du vil bli en del av et levende og sosialt miljø med et variert tilbud innen sosiale aktiviteter.

I tillegg til dette får du som Trainee i Framtidsfylket et nettverk med andre traineer i ulike bedrifter i Vestland fylke. Det vil bli lagt til rette for faglig og personlig utvikling, og du vil få et unikt innsyn i et mangfoldig næringsliv som få kjenner til. I løpet av perioden som Trainee, vil du delta på fire traineesamlinger og en utenlandstur.

Om søknadsprosessen

I denne prosessen ansetter vi kandidater fortløpende. Dette betyr at vi ønsker å motta din søknad så snart som mulig! Benytt vårt elektroniske søknadssystem hvor du laster opp CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning og videregående skole. Spesifiser gjerne hvilket av våre kontor i Florø, Førde eller Sogndal du foretrekker. Husk endelig søknadsfrist 01.04.22. Har du spørsmål til traineeprogrammet, ta kontakt med Linda Hovland (+47 990 17 852).

Vi ser frem til å motta din søknad!

Felles krav til alle som søker stilling som Framtidsfylket-trainee:

  • Minimum bachelor eller mastergrad
  • Maksimalt tre års arbeidserfaring etter studium
  • Du må forstå og kunne kommunisere på norsk. Sjå elles arbeidsgjevar sine krav for språkkunnskap
Deloitte AS Kulturbilde