Supportmedarbeider Bilde

Vil du skape gode kundeopplevelser i et teknologiselskap i vekst?

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Supportmedarbeider Proresult AS Sunnfjord Fulltid
Proresult AS  Logo

Proresult AS

Hafstadvegen 25
6814 Førde
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Dan Ørjan Bauge
970 85 690

Søknadsfrist

31. oktober 2022 Søk på stillinga her

Om stillinga

Proresult består av et supert team på 20 engasjerte og dyktige medarbeidere hvor alle jobber mot ett felles mål. Hos oss er det høyt under taket, godt miljø og tett samarbeid for å finne de beste løsningene. Support og Kundeopplevelse-teamet sin fremste rolle er å sørge for at kunden opplever en best mulig kundeopplevelse. Vi er et lite team bestående av 5 engasjerte medarbeidere som hver dag jobber for kunden og for en best mulig kundereise. Proresult har som mål å bli den absolutt foretrukne partneren i bygg- og anleggsbransjen, og vi har opplevd en betydelig vekst de siste årene.

Nå søker vi deg som gjerne har erfaring innen support/kundeservice, som brenner for kunden og ønsker å være med å utvikle vårt team videre og gjøre kundeopplevelsen enda bedre. Ønsker du en variert hverdag sammen med trivelige kollegaer og mulighet til å påvirke utviklingen av vår kundeservice, er dette stillingen for deg.

Ny i Førde? Vi holder til i Peak Sunnfjord, og der vil du møte et stort og innovativt miljø som tilbyr aktiviteter på fritiden for deg som ønsker å utvide nettverket ditt.

Viktigste arbeidsoppgaver

  • Behandle support-henvendelser via telefon, epost og chat
  • Oppfølging eksisterende kunder
  • Onboarding av nye kunder
  • Kurs og webinarer
  • Videreutvikling av brukerdokumentasjon og brukervideoer
  • Mulighet for både fakturering og salgsarbeid

Om arbeidsgiveren

Proresult er et spennende og voksende teknologiselskap med nye moderne kontorlokaler i Peak Sunnfjord i Førde med avdelinger i Oslo og Bergen. Vi leverer egenutviklede programvareløsninger til bygg- og anleggsbransjen og andre bransjer, som skal bidra til en enklere og smartere arbeidsdag for våre kunder. Vi har over 18 500 brukere over hele landet. Proresult ble kåret som gasellebedrift i 2016, 2017, 2018 og 2019.

Nå ønsker vi flere med på laget. Har du lyst på spennende og varierte arbeidsoppgaver med mulighet for å utvikle din egen karriere? Da er kanskje Proresult er godt alternativ for deg!

Om du har spørsmål om stillingen må du gjerne ta kontakt med Teamleder for Support og Kundeopplevelse, Dan Ørjan Bauge. Vi ser frem til å høre fra deg.

Proresult AS  Kulturbilde