Software Arkitekt

Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Hansen Technologies Sunnfjord Fulltid
Hansen Technologies  Logo

Hansen Technologies

Dalstunet 6A, 6963 Dale i Sunnfjord, Norge
6963 Dale i Sunnfjord
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Kasper Kuusela
+358401526961

Søknadsfrist

29. april 2024 Søk på stillinga her

Lidenskapelig opptatt av teknologi? Ønsker å være en del av en transformasjonsreise? Være med på å forme vårt produkt som ivaretar våre kunders behov og interesser? Og som opererer innenfor et spennende og viktig marked?

Ta kontakt med oss, og bli del av et selskap i vekst og som har en veldig spennende reise fremfor seg: å utforme neste generasjons programvare til våre kunder!

Vi ser etter en SW-arkitekt med sterk teknisk bakgrunn og gjerne god generell bransjekunnskap innenfor energibransjen. Og med et iboende driv i å holde seg oppdatert på ny teknologi og som klarer å se ting i en større sammenheng og oversette kunders behov til noe som gir dem verdi.

Hvem er vi?

Vi er en del av et internasjonalt selskap som utvikler ulike programvarer hovedsakelig innenfor Telekom- og Energibransjen. Hansen globalt består av ca 1600 ansatte i dag, og er fordelt på flere enheter med spisskompetanse innenfor disse markedene.

Hansen CIS-E leverer et komplett CIS-system for våre kunder der kontrakts-/avtale-håndtering, CRM, Netteier (DSO), og finansielle kjernemoduler som fakturering og kontoføring er viktige komponenter. Produktet er godt representert i det nordiske markedet og er markedsledende innenfor energibransjen.

Utviklingsavdelingen (R&D) består av flere team innenfor ulike domener av løsningen, og teamet Financial Modules har nå behov for å styrke teamet med en SW-arkitekt som vil være sentral i vår moderniseringsreise.

Våre arkitekter skal sikre at vårt produkt utvikles i tråd med våre kunders behov og forventninger, og med markedets øvrige behov. Vi trenger å utnytte siste nye teknologi og som er i tråd med vår fremtidige produktstrategi og våre overordnede mål.

Som en SW-arkitekt vil du ha overordnet ansvar for analyse/design, planlegging og gjennomføring sammen med Lead Developer og resten av teamet. Være med på å sette en tydelig retning som ivaretar sluttproduktet under et, men med fokus innenfor de finansielle modulene. Være med på påvirke produktets retning, i samhandling og dialog med våre kunder og hva markedet generelt sett ønsker.

Du vil være med på et stort utvalg av ulike møteplasser internt og sammen med partnere og andre interessenter, inkludert men ikke begrenset til, Produkt Ledere, Salg, Konsulenter, Kunder, utviklere og andre arkitekter på tvers av de ulike utviklingsteamene.

Våre arkitekter fungerer også som mentorer og skal sikre god og strukturert gjennomføring basert på best-practice prinsipper, og på tvers av fagområder/domener som eksperter og rådgivere for nye prosjekter og initiativ.

Hvem er du, og hvilken kompetanse trenger du?

Du har god kunnskap innenfor blant annet …

  • SW Arkitektur og integrasjoner
  • Kommunikasjonsprotokoller, nettverk mm
  • Oracle PL/SQL
  • Microsoft .NET and C# (framework and core)
  • ASP.NET Core and ASP.NET MVC (REST, Soap, JSON, XML)
  • TypeScript, Java ol

Og har du erfaring innenfor energibransjen er det en stor fordel.

Ingen er ekspert på alle områder, men jo bredere kunnskap og erfaring du har innenfor disse teknologiene, desto fortere vil du oppleve å mestre vårt utviklingsmiljø og kunne jobbe både selvstendig og sammen med teamet på en mest mulig effektiv og verdiskapende måte.

Du har vitnemål fra høyere utdannelse og lang erfaring innenfor IT-bransjen, samt har evne til å se ting i det store bildet. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og kan gjøre deg enkelt forstått av ulike mottakere, være seg interne kolleger, kunder eller andre relevante partnere/interessenter.

En arbeidsdag i Hansen CIS-E
Det er aldri kjedelig! God arbeidskultur med sterk teknisk fagkompetanse og hyggelige kolleger. Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag med stor mulighet for å lære mer og påvirke retningen til vårt produkt til noe nytt og moderne.

Teamet er i dag geografisk spredt på flere geografiske lokasjoner, men hovedtyngden av ressurser sitter enten i Dale og Førde på Vestlandet eller sentralt i Oslo (Skøyen), Vi har også kontor i Finland og Sverige.

Vi er nysgjerrige på deg, og har lyst til å vite mer om deg. Så om vi har pirret din nysgjerrighet og synes dette høres spennende ut, send oss en søknad og CV snarest mulig.

Du må ha permanent oppholds- og arbeidstillatelse i hhv Norge, Finland eller Sverige.