Proresult AS  Hovedbilde

Er du en salgssjef med interesse for teknologi? Vi vokser, og vi trenger deg!

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Salgssjef Proresult AS Sunnfjord Fulltid
Proresult AS  Logo

Proresult AS

Hafstadvegen 25
6814 Førde
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Lena Haveland
48260796

Søknadsfrist

18. desember 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Proresult er et spennende teknologiselskap som utvikler teknologiske løsninger sammen med våre kunder. Vi er i sterk utvikling og vokser fort – så fort at vi snart etablerer et nytt kontor på Østlandet. Nå trenger vi deg, som strategisk, utviklingsorientert og gjennomføringssterk salgssjef, til å være med å utvikle selskapet videre.

Som salgssjef Norge i Proresult har du store utviklingsmuligheter og påvirkningskraft. Du er en del av ledergruppen og vil oppleve at det er kort vei fra beslutning til aksjon. Hos oss får du mulighet og frihet til å forme din egen rolle, samtidig som du bygger og utvikler ditt eget salgsteam og holder i trådene på tvers av våre kontorer.

Lederen vi ser etter er trygg og tillitvekkende, med en motiverende og samskapende lederstil. Du liker å skape resultater, både selv og gjennom andre. Med salgsledererfaring og erfaring med B2B-salg, er det naturlig for deg å bygge langsiktige relasjoner til kunder. Som salgssjef hos oss er det viktig at du har interesse for teknologi.

Stillingen er lokalisert i Førde eller i Bergen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Lena Haveland på tlf. 482 60 796, Camilla Schütz på tlf. 408 56 328 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611. Vi behandler søknader fortløpende.