Fagmøbler Norge AS Hovedbilde

Fagmøbler søker markedssjef

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Markedssjef Fagmøbler Norge AS Gloppen Fulltid
Fagmøbler Norge AS Logo

Fagmøbler Norge AS

Sørstrandsvegen 31, 6823 Sandane, Norge
6823 Sandane
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Daniel Dvergsdal i Randstad
400 21 564

Søknadsfrist

30. oktober 2022 Søk på stillinga her

Om stillinga

Vi søker nå etter Markedssjef til arbeidet med å videreutvikle Fagmøbler i tradisjonelle- og digitale markedsføringsflater. Vi ser etter deg som både er systematisk og strukturert i ditt arbeid, med gode lederegenskaper- og holdninger. Det er en klar fordel om du i tillegg deler vår lidenskap for møbler og interiør, og at du har øye for visuell utforming og godt grafisk arbeid.


Hovedkontor på Sandane

Hos oss får du jobbe med en blanding av unge og erfarne - menn og kvinner, noe som skaper et godt arbeidsmiljø. Vårt hovedkontor er lokalisert på Sandane - i vakre Nordfjord. Her sitter vi i nyoppussede- og funksjonelle kontorlokaler midt i sentrum. For den rette kandidaten vil det være mulighet for tilknytning til vår virksomhet i Stavanger eller i Oslo, men det forventes at markedssjef også er tilstede på hovedkontoret - i slike tilfeller må det påregnes reisevirksomhet.

Som markedssjef vil du ha ansvaret for overordnet drift- og utvikling av markedsavdelingen. I tillegg til å ha ansvar for 5 medarbeidere internt, vil du jobbe tett sammen med flere fagmiljøer vi har tilknyttet oss eksternt. Det vil være viktig for markedssjef å kartlegge og videreutvikle potensialet for samspill- og kapasitet innad i avdelingen, så vel som i kombinasjon med eksterne bidragsytere.


Digital markedsføring

Vi har fokus på merkevarebygging via digital markedsføring og videreutvikling av digitale kanaler- og kommunikasjon - i kampen om kundene i en konkurransepreget bransje. Du vil få jobbe tett på alt som omhandler både fysisk og digital markedsføring - fagfelter i stadig utvikling. Markedssjef vil ha overordnet ansvar for planlegging- og implementering av nye digitale markedsføringstrategier i dagens markedsdrift, samt økonomisk ansvar for at markedsbudsjettet forvaltes på en hensiktsmessig måte.

Stillingen som markedssjef inngår i selskapets ledergruppe. Det forventes at man involverer seg i selskapets totale drift, tar initiativ på selskapsnivå, og bidrar til prosesser og oppgaver - selv om det ikke naturlig hører inn under det primære fagfeltet. 

Bli en del av Fagmøbler

Hva kan du forvente deg?

  • Stillingen som markedssjef byr på arbeidsoppgaver innen fagfeltet som må sies å være i særstilling i regionen - men også i bransjesammenheng
  • En sjelden mulighet til å jobbe med videreutvikling av markedskonsepter hos et av Norges ledende aktører innen møbel- og interiørbransjen
  • Mulighet til sette ditt preg på Fagmøbler sitt markedsuttrykk
  • Du vil få ansvar for å sette spennende markedsstrategier og planer om til drift
  • En god onboardingprosess for å sikre dine forutsetninger til å lykkes i jobben
  • Tilgang til strukturerte arbeidsverktøy og bruk av effektive systemer i arbeidshverdagen
  • Mulighet for faglig utvikling og kompetanseheving gjennom kursing
  • Konkurransedyktige vilkår knyttet til pensjon- og forsikringsordninger

Om dette høres interessant ut vil vi oppfordre deg til å søke.
Informasjon vedrørende søknad blir håndtert konfidensielt.
Aktuelle kandidater blir kontaktet for intervju fortløpende.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte rekrutterer Daniel Dvergsdal på tlf: 400 21 564
eller e-post Daniel.Dvergsdal@randstad.no

Om arbeidsgiveren

Fagmøbler er en landsdekkende møbelkjede med butikker fra Vadsø i nord til Lyngdal i sør. Mange av våre butikker er 2. eller 3. generasjons møbelhandlere - noe som betyr at våre kunder vil finne stor fagkompetanse når de handler hos oss. I dag teller kjeden 62 butikker, og er med det landets 5. største. Fagmøbler har hatt en positiv vekst og er kåret til vekstvinner i møbelbransjen de siste årene. I 2021 ble det omsatt møbler for over 1 milliard NOK gjennom våre butikker. Hovedkontoret til Fagmøbler ligger på Sandane i Sogn og Fjordane og har 11 ansatte.

Fagmøbler Norge AS Kulturbilde