Proresult AS Hovedbilde

Proresult søker kommunikasjonsrådgiver

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Kommunikasjonsrådgiver Proresult AS Sunnfjord Fulltid
Proresult AS Logo

Proresult AS

Hafstadvegen 25
6814 Førde
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Laila Vilnes Helgheim
94834576

Søknadsfrist

15. august 2022

Om stillinga

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og elsker god formidling!

Ønsker du en variert arbeidsdag innen kommunikasjonsfaget? Er du glad i å finne den gode historien og formidle det på en måte som vekker oppmerksomhet? Da kan vi tilby deg en spennende stilling i teknologibransjen.

Proresult består av et supert team på 20 engasjerte og dyktige medarbeidere hvor alle jobber mot våre felles mål. Vi er en teknologibedrift i vekst og utvikler de beste programvareløsningene for hovedsakelig bygg- og anleggsbransjen, men også andre bransjer. Nå ser vi etter en ny kollega som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø i moderne lokaler på Peak Sunnfjord i Førde.

Arbeidsoppgåver

Som kommunikasjonsrådgiver i Proresult vil du vil i stor grad være med og forme din egen arbeidsdag. Din viktigste oppgave blir å skape innhold som blir lagt merke til av våre målgrupper:

 • Produksjon av nyheter og innhold til nettside
 • Oppdatere sosiale medier med supert innhold
 • Enkel videoproduksjon
 • Planlegge og gjennomføre event
 • Administrative oppgaver
 • Produsere nyhetsbrev
 • Kampanjearbeid
 • Markedsaktiviteter
 • Analyse og strategi

Kvalifikasjonskrav

Vi ønsker at du minimum har en bachelor innen kommunikasjons- og mediefag, markedsføring, journalistikk eller annen relevant utdanning. I tillegg til at du kan produsere godt innhold, er det en fordel at du behersker verktøy innen digital markedsføring som Google ads, annonsering i sosiale medier m.m.

Om deg

Proresult er midt i en spennende utviklingsfase, og det er derfor viktig at du er nysgjerrig og proaktiv. Du vil samarbeide tett med resten av teamet og få innsyn i hele organisasjonen. Her blir du applaudert for å ta initiativ og komme med forslag på nye markedsaktiviteter, og du vil derfor være en stor ressurs om du ser muligheter og gode ideer.

Vi tilbyr

I Proresult blir du en del av et inkluderende og mangfoldig miljø som gjerne bidrar om du står fast. Vi er opptatt av at du skal få sjansen til å utvikle deg, ha varierte og interessante oppgaver og at du kan påvirke din egen arbeidsdag. Vi tilbyr fleksitid og vil legge til rette for en god balanse mellom jobb og fritid.

Arbeidssted er Førde, men du har også mulighet til å jobbe frå vårt kontor på Østlandet.

Ny i Førde? På Peak Sunnfjord vil du møte et stort og innovativt miljø som tilbyr aktiviteter på fritiden for deg som ønsker å utvide nettverket ditt.

Om du har spørsmål om stillingen må du gjerne ta kontakt med daglig leder, Laila Vilnes. Vi ser fram til å høre fra deg.