Deloitte AS Hovedbilde

Deloitte Audit & Assurance søker medarbeidere til flere kontorer

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Revisor Deloitte AS Sunnfjord Fulltid
Deloitte AS Logo

Deloitte AS

Strandavegen 15, 6900 Florø, Norge
6900 Florø
Sjå bedriftsprofil

Kontakt

Siri Aarset Lunder
414 32 718

Søknadsfrist

13. april 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Audit & Assurance er det største kompetanseområdet i Deloitte. Som revisor har vi et viktig samfunnsoppdrag, - vi er samfunnets tillitspersoner. Utviklingen av ny teknologi sørger for en mer innovativ og nyskapende revisjon, og som verdens største leverandør av profesjonelle tjenester er Deloitte i front med å utvikle egen teknologi som skaper merverdi for samfunnet og gir bedre innsikt til både oss og kundene våre.

Gjennom våre regionskontorer er vi til stede ved strategiske steder i store deler av landet. I tillegg til sterk lokal tilknytning er Deloittes måte å jobbe på nasjonalt fokusert. Vi søker nå flere medarbeidere som vil få jobbe på tvers av våre kontorer og bidra til at vi sammen løser våre kunders utfordringer!

Arbeidsoppgåver

Hos oss vil du med tett oppfølging fra kompetente medarbeidere, jobbe prosjektbasert med revisjon og rådgivning for ulike, nasjonale og internasjonale virksomheter. Du vil bistå kunder med oppdrag knyttet til rapportering, årsregnskap, skattemeldinger samt annen bistand. Våre revisorer har et sterkt kundefokus, og det er viktig for oss å hjelpe våre kunder til å lykkes. Hos oss vil du få ansvar fra første dag, og din villighet til å lære og utvikle deg vil bli reflektert i dine arbeidsoppgaver.

Du vil ha kontortilhørighet til ett av våre kontorer, men du vil jobbe på tvers av kontorer og lokasjon og samarbeide tett med kollegaer rundt om i landet. Det forventes noe reiseaktivitet, men den vesentlige delen av arbeidet utføres fra ditt lokale kontor. Med våre samarbeidsplattformer og arbeidsverktøy så er lokasjonen hvor arbeidet utføres av mindre betydning.

Våre kontorsteder:
Bergen, Drammen, Florø, Førde, Gjøvik, Gran, Grimstad, Haugesund, Kristiansand, Lyngdal, Oslo, Skien, Sogndal, Stavanger, Steinkjer, Trondheim eller Tønsberg. Vi søker nye kollegaer til alle kontorsteder!

Kvalifikasjonskrav

Vi ser etter både nyutdannede og deg med noen års relevant erfaring. Du har en bred interesse for regnskaps- og revisjonsfaget og en sterk regnskapsfaglig profil. Du møter kollegaer og klienter med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med høyt tempo. Vi ønsker kollegaer som har stort engasjement for jobben, som evner å utfordre det etablerte og som ser problemstillinger fra et nytt perspektiv. Du er nysgjerrig på IT og har interesse for hvordan teknologi vil endre både næringslivet og revisjonsbransjen i tiden som kommer.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning på masternivå med gode akademiske resultater.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Motivasjon og interesse for revisjonsfaget

Vi tilbyr

I Deloitte reviderer vi flere av Norges største virksomheter. Hos oss får du muligheten til å involvere deg i både små lokale og store internasjonale selskaper i mange ulike bransjer. Du vil opparbeide deg ettertraktet innsikt og kompetanse innen fagområder som regnskap, finans, verdsettelse, virksomhetsprosesser, risikoanalyse, økonomistyring, skatt og forretningsstrategi, i tillegg til å utvikle personlige egenskaper innen ledelse, prosjektstyring, samarbeid og kommunikasjon. Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag, samtidig som du vil være del av en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet.

Vi er veldig stolte av arbeidsmiljøet vårt og vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives. Sammen skal vi sørge for at du får den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes i rollen din hos oss. Vi ønsker å fokusere på styrkene dine og hvordan du skal kunne utvikle deg videre!

Om søknadsprosessen

Vi ønsker at alle kandidater benytter vår elektroniske søknadsportal, der de laster opp søknadsbrev, CV og vitnemål fra høyere utdanning.

Om Deloitte

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1500 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 330 000 medarbeidere i over 150 land.

Deloitte AS Kulturbilde