Helikopterteknikarar Bilde

Vi søker flere helikopterteknikere!

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Helikopterteknikarar Airlift AS Sunnfjord Fulltid
Airlift AS Logo

Airlift AS

Førde Lufthavn
Sjå bedriftsprofil

Kontakt

Synnøve Iversen
416 10 014

Søknadsfrist

5. juni 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Til vår innland operasjon søker vi motiverte og selvstendige teknikere til line/base-vedlikehold av AS350/H125. Arbeidssted vil være ved vår hovedbase ved Førde Lufthavn, alternativt Kinsarvik i Hardanger.

Airlift har oppdrag for Norsk Polarinstitutt som kan medføre oppdrag på og rundt Svalbard for kandidater som er interessert i dette. Vi har også kontrakt for Politidirektoratet med helikopterberedskap i Nord-Norge og for Kystverket med tilbringertjeneste for los. Dette gir mange og varierte karrieremuligheter i Airlift.

Stillingen forutsetter plettfri vandel og at kandidaten tilfredsstiller krav til sikkerhetsklarering.


Kvalifikasjonskrav

Gyldig PART -66 B1.3 AML på AS350 / H125 serien.

  • Type rating på AS332 eller AW169 er en fordel
  • B2 kategori er i tillegg en fordel
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.
  • Kunne jobbe selvstendig og som en del av et team.
  • Løsningsorientert og bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

Mulighet for turnusordninger.

  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons og forsikringsordninger.
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et solid faglig og uformelt miljø.

Airlift AS har sin hovedbase ved Førde Lufthavn Bringeland i Vestland, og er den største Nord-Europeiske tilbyder av innenlandske helikoptertjenester. Vi har helikopter stasjonert ved våre baser i Førde , Kinsarvik og Stranda. Airlift har også baser i Bergen, Tromsø og Hammerfest der hovedaktiviteten er knytta til transport av los til større fartøy som anløper norske havner samt politiberedskap. Airlift kan levere helikopter tjenester over hele landet.

Selskapet er en del av NHV-gruppen som har sitt hovedsete i Oostende, Belgia. Airlift opererer en flåte på 16 helikopter og har 100 ansatte. Airlift AS ble etablert i 1986 og har gjennom over 30 år bygget seg opp betydelig erfaring og kompetanse på person- og lastetransport. I tillegg til flygning med long-line har Airlift lang erfaring innenfor søk og redning, blant annet fra Svalbard. Dette gjør at selskapet har solid erfaring også fra flygninger under vanskelige og krevende forhold.

Airlift er operatør av Nord-Europas eneste tungløft-helikopter med en løftekapasitet på over fire tonn. På grunn av Airlift sin lange erfaring innenfor avansert lasteflygning har selskapet levert tjenester med et globalt nedslagsfelt til offshoreindustrien i forbindelse med skifte av flammetårn .

Airlift leverer også tekniske tjenester, både innenfor design (EASA Part-21) og ordinære tekniske tjenester (Part-145). Vårt tekniske kompetansemiljø består av i underkant av 30 høyt kvalifiserte ressurser.