Sogn og Fjordane Energi Hovedbilde
Sogn og Fjordane Energi

Sogn og Fjordane Energi

Sørstrandsvegen 227

http://www.sfe.no

jannicke.lindvik@sfe.no

Kontakt

Jannicke Lindvik

jannike.lindvik@sfe.no

90573077

Om oss

I Sogn og Fjordane Energi (SFE) jobbar vi kvar dag med å lage straum ut i frå naturkreftene våre - og utvikle nye fornybarprosjekt på lag med naturen - det er samfunnsoppgåva vår! Våre over 100 engasjerte medarbeidarar jobbar innan ulike fagmiljø som elektro-, bygg- og maskinfag, IKT, energi, miljø, automasjon, krafthandel, marknad, sal, HR, økonomi, finans og kommunikasjon med meir.

”Vi skaper den fornybare framtida” er SFE sin visjon, og denne er felles for konsernet og selskapa i konsernet. Denne fortel mykje om vår verksemd, vår rolle i samfunnet og vår verdiskaping for fellesskapet. SFE er ein stor aktør i den norske kraftindustrien, med omfattande produksjon av fornybar energi.

Det beste med å jobbe med oss

Det er eit godt og raust arbeidsmiljø i SFE-konsernet. Tilsette skal kome heim like heil kvar dag - både inni og utanpå. Vi har stor merksemd på det psykososiale arbeidsmiljøet. Tilsette har eit sterkt engasjement og eigarskap til verksemda vår, og gir tilbakemelding om at dei trivast og får høve til å utvikle seg og nytte kunnskapen sin.

Sogn og Fjordane Energi Kulturbilde

Ledige stillingar

Type Stilling Stad Tilsettingsform Publiseringsdato
Forretningsutviklar og prosjektutviklar Fulltid 03-07-2024
Fagarbeidar til småkraftsatsing Fulltid 27-06-2024
Energioperatør/-montør Fulltid 19-06-2024