SCALE AQUACULTURE AS Hovedbilde
SCALE AQUACULTURE AS

SCALE AQUACULTURE AS

Hamregata 19

https://scaleaq.com

halstein.tonheim@scaleaq.com

Kontakt

Halstein Tonheim

halstein.tonheim@scaleaq.com

41224757

Om oss

ScaleAQ er et resultat av 40 års erfaring og består av Steinsvik, Aqualine og AquaOptima.
Med vår erfaring og unike portefølje av produkter og tjenester, tar vi sikte på å være verdens ledende leverandør av teknologi og infrastruktur for land- og sjøbasert havbruk. Vi er en partner og rådgiver for våre kunders land- og sjøbaserte akvakulturprosjekter. Våre løsninger er basert på dyp maritim kunnskap fra tøffe forhold.

ScaleAQ Digital
Moderne havbruk er en høyteknologisk industri, der de digitale styringssystemene frem til nå har vært preget av proprietære løsninger. ScaleAQ har vært en pådriver for åpne grensesnitt, og har inntatt en ledende bransjeposisjon i forhold til integrasjon og dataflyt. Våre ulike programvareprodukter kommuniserer via åpne API’er, og gir dermed oppdrettere mulighet til å integrere våre løsninger i et sømløst miljø med andre systemer.

ScaleAQ leverer velprøvde og markedsledende programvarer og digitale produkter som dekker hele verdikjeden, og produktene våre sørger for at den biologiske produksjonen skjer i tråd med bransjens krav til kontroll, fiskehelse, overvåking, planlegging og dataflyt. Vi er dermed svært godt posisjonert for videre utvikling av vår digitale produktportefølje.

Produktområdet dekker styring av fysiske komponenter på sjø- og landbaserte oppdrettsanlegg, registrering og analyse av store mengder biologiske data, miljødata og produksjonsdata, algoritmer for bilde- og videoanalyse samt digital infrastruktur for moderne driftssentraler og lokalitetsnettverk. Fremtidig utvikling av samtlige produktområder inkluderer AI, ML og DL.Ledige stillingar