Rockethouse Hovedbilde
Rockethouse

Rockethouse

Årøyvegen 7, 6856 Sogndal, Norge

http://www.rocketfarm.no

hr@rocketfarm.no

Kontakt

Nina Gudevang

hr@rocketfarm.no

90 88 21 77

Om oss

Rocketfarm AS leverer robot-software og teknologi til industrien. Med base i landets fremste aktivitetsbygd, Sogndal, har vi dedikerte folk som trives både på jobb og på fritiden. Vårt marked er både nasjonalt og internasjonalt.

Våren 2019 lanserte vi Pally på det internasjonale markedet, dette er en software som gjør det enkelt å automatisere palletering med roboter fra Universal Robots. Universal Robots er en verdensledende produsent av kollaborative roboter, og med deres roboter og vår software, har vi truffet en nisje på det internasjonale markedet som stadig blir større.

Vi har i dag tatt posisjonen som et ungt, nyskapende robotikk- og teknologifirma. Kombinasjonen faglig utfordringer og majestetisk natur har fristet mange ressurssterke ingeniører og utviklere til Sogndal. Vi er 26 rocketfarmere i dag, og forventer å vokse enda mer neste årene.

Det beste med å jobbe med oss

Kontorlokalet vårt, Rockethouse, er lokalisert med Sognefjorden som nærmeste nabo og en kan lett drømme seg bort i fjellene som ligger rundt!
Rockethouse er hovedsete for det teknologiske miljøet i Sogndal, hvor Rocketfarm og nLink sammen har bygget opp et betydelig fagmiljø med sterk kompetanse på alt fra kunstig intelligens, robotikk, reguleringsteknikk, hardware, rapid prototyping til forretningsutvikling. Her har vi vår egen robotlab, god plass og store muligheter for videre ekspandering.

Rockethouse og naturen rundt blir ofte brukt av de ansatte utenfor arbeidstiden. Engasjerte medarbeidere arrangerer stadig både sosiale og faglige eventer på kveldstid.

Rockethouse Kulturbilde

Ledige stillingar