PocketID AS Hovedbilde
PocketID AS

PocketID AS

Hetlebakkane 1, 6827 Breim, Noreg

http://www.pocketid.shop

Sindre@pocketid.no

Kontakt

Sindre Seppola Reed

sindre@pocketid.no

958 78 706

Om oss

PocketID vart etablert i 2014, og leverer i dag digitale elev, lærling og studentbevis til omlag 60% av alle vidaregåande elevar i Norge. Tilleggsfunksjonar selskapet tilbyr er fotofunksjonalitet, bibliotekbevis, skyssbevis og mobil døråpnar.

Dei siste åra har vi laga eit heilt nytt grensesnitt for handtering av mobile nøklar. Gjennom vår kobling mot Unloc kan kunden styre tilgangar frå forskjellege låsesystem i vårt webgrensesnitt.


Ny løysing mot bedrifter i offentleg og privat sektor

Gjennom våre koblingar mot kunden sitt interne system (Visma Inschool, Microsoft AD o.l.) har vi alltid oppdatert brukerinformasjon.Dette gjer at kunden kan automatisere tilgangsstyringa på bakgrunn av f.eks gruppetilhøyrighet i det bedriftsinterne systemet. Nøklar på tvers av forskjellige låsesystem blir tilgjengelig i ein mobilapp. Tilgangar vert oppdatert kontinuerleg. Målet vårt er å samle tenestene som brukaren treng i ein app.

Tidlig casestudie utført våren 2022 bekrefta det vi antok. Det blir brukt enorme ressursar på håndtering av plastkort og tilgangar på tvers av utdannning og næringslivet.

PocketID er no klar med ei løysing som kan revolusjonere tilgangsstyring.

Er du rett person for å bli med på vårt lag?

Det beste med å jobbe med oss

PocketID er samlokalisert med Reed Foto i Breim i Nordfjord.
Vi er 10 ansatte som har det veldig kjekt i lag, ikkje minst når vi fredagane steiker vafler, eller alle andre anledniningar vi har til å ete kake

PocketID AS Kulturbilde

Ledige stillingar