Norway's best AS Hovedbilde
Norway's best AS

Norway's best AS

Postboks 42

https://www.norwaysbest.com

nils.asbjorn.lie@norwaysbest.com

Kontakt

Nils Asbjørn Lie

nils.asbjorn.lie@norwaysbest.com

90510709

Om oss

Norway’s best AS har i over 20 år posisjonert Flåm og Myrkdalen med Flåmsbana, Nærøyfjorden og Myrkdalen Fjellandsby til ett av de største turistreisemål i Norge. I dag har selskapet aktivitet i Flåm, Aurland, Myrkdalen, Geiranger, Lysefjorden, Hjørundfjorden, Hardanger, Lofoten og Narvik.

Norway's best AS er datterselskap av Aurland Ressursutvikling AS (ARU) og utvikler reisemål. Virksomhetens forretningsadresser er i Flåm i Aurland kommune, med aktivitet på flere reisemål og forretningsområder, hvor man markedsfører og selger reiselivsopplevelser i det nasjonale og internasjonale markedet. I tillegg eier og drifter selskapet fire hoteller i Myrkdalen og Aurland, flere restauranter og serveringssteder, bakeri, skiheis, kundesenter i Flåm, Flåmsbanemuseet og Merchandise med butikker i Flåm. Egen eiendomsavdeling utvikler og selger tomter og leiligheter i Myrkdalen.

Det beste med å jobbe med oss

Vi er et selskap i vekst og jobber hver dag for å utvikle reiselivet til en bransje å være stolt av. Vi er et kompetansemiljø for reiselivet i Norge, med ansatte fra mer enn 20 ulike nasjonaliteter.

Norway's best AS Kulturbilde

Ledige stillingar