Nordea Sunnfjord

Nordea Sunnfjord

Flovegen 2

https://www.nordea.no/

Atle.Kristian.Hornnes@nordea.no

Kontakt

Atle Kristian Hornnes

Atle.Kristian.Hornnes@nordea.no

94829796

Om oss

Nordea Sunnfjord har omlag 80 ansatte innenfor ulike fagområder. Ett av totalt fem kundesenter i Nordea sitter her.

Vi holder i dag til på Øyrane i Flovegen 2. I løpet av våren 2025 flytter vi inn i fine nye lokaler. Vi skal fortsatt holde til på Øyrane, men enda nærmare den idylliske elva vår Jølstra.

Nordea er en av Nordens største totalbanker. Med mer enn 10 millioner kunder og 30.000 medarbeidere er vi en av de ti største totalbankene i Europa. Nordea er en av få europeiske banker med AA-rating.

Bærekraft i Nordea.
Forskjellen vi kan gjøre ved å velge miljøvennlige løsninger er enorme. Derfor ønsker vi i Nordea å støtte nettopp deg som velger grønt – både i små og store sammenhenger.

Det beste med å jobbe med oss

I Nordea jobber vi for å være "Best på Mennesker". Vi skal sørge for at vi har dei mest fornøgde ansatte med fokus på trivsel, utvikling og prestasjoner.

Vi investerer tid i våre ansatte og arbeidsmiljøet ved å legge til rette for felles aktiviteter også utanfor arbeidstid. Blant anna har vi eget idrettslag med fellestreninger, fjellturar, bedriftsligaen i Bowling og rolige stunder på Spa.

På kontoret vårt har vi nyoppusset kantine med variert utvalg av sunn og næringsrik mat som kan nytes med kollegaer fra ulike avdelinger. Det er alltid god stemning i kantina vår!

Ledige stillingar