Invite Guest Technology AS Hovedbilde
Invite Guest Technology AS

Invite Guest Technology AS

Hafstadvegen 25

https://www.visitinvite.com

post@visitinvite.com

Kontakt

Hugo Mølmesdal

hugo.molmesdal@visitinvite.com

67 22 80 80

Om oss

Vi er Invite Guest Technology, et selskap som fokuserer på å hjelpe reiselivs-, overnattings- og utleieselskaper med å bli mer effektive og bærekraftige gjennom digitalisering og selvbetjeningsløsninger. Med vårt egetutviklede produkt, Invite®, kan våre kunder tilby sine gjester en revolusjonerende digital gjestereise som resulterer i økt gjestetilfredshet, lavere kostnader, redusert energiforbruk og økt fortjeneste.

Det beste med å jobbe med oss

Invite Guest Technology AS er et oppstartsselskap innenfor hospitality tech. Vår lidenskap er å utvikle og utnytte ny teknologi til å lage nye produkt og hjelpe våre kunder til å lykkes med sin digitalisering.

Vi er et relativt lite team med 10 kollegaer som jobber tett sammen om produkt og markedsutvikling. Vi setter hodene sammen når vi skal løse nye utfordringer og finne beste løsninger til våre kunder. Vi er alle engasjert i utvikling av vårt eget arbeidsmiljø og bedriften vår - for vi har store planer om å bli best.

Vi tenker internasjonalt, med både kunder og samarbeidspartnere utenfor Norge.

Vi har kontor i Peak Sunnfjord - et kontorfellesskap for fremoverlendte selskap innen tech og andre spennende bransjer. Mange kjekke kollegaer på nabokontoret også :)

Invite Guest Technology AS Kulturbilde

Ledige stillingar