INTIN AS Hovedbilde
INTIN AS

INTIN AS

Hafstadvegen 23, 6800 Førde, Norway

https://intin.no

post@intin.no

Kontakt

Hugo Mølmesdal

hugo.molmesdal@intin.no

915 42 544

Om oss

Vi drømmer om å bli en av de beste smarthusbedriftene i Norge. Vår oppgave er å hjelpe boligeiere, elektrikere og boligutviklere å sette sammen løsninger som er tilpasset boligeierens behov, og som baseres på teknologi for fremtiden. Vi utarbeider løsningsforslag til boligen, setter opp hele smarthuset i vår Smarthus Fabrikk og bistår elektriker under montering. Alt for å sikre at dette blir et smarthus som er enkelt og trygt å ta i bruk.

Vi er og veldig stolte over vår nye programvare Invite som er under utvikling. Denne programvaren skal revolusjonere utleiebransjen ved å automatisere mange av de administrative oppgave som blir gjort manuelt i dag. Invite tildeler nøkler til gjestene og passer på at de kommer frem til oppvarmet hytte. Når gjesten drar stiller Invite ned temperaturen. Det vil etterhvert komme flere funksjoner i Invite, kanskje skal akkurat du være med å utvikle de?

Det beste med å jobbe med oss

Intins er verdensmestere på å ha det kjekt på jobb. Vi er en god blanding av unge og erfarne, menn og kvinner noe som skaper et fantastisk godt arbeidsmiljø. Blant oss har vi mye forskjellig kompetanse, alt fra teknikere til prosjektledere og markedsførere. Vi er en god gjeng som er glad i å være sosiale både på og utenfor arbeidsplassen. Vi syns selv at vi har Sogn og Fjordane’s beste julebord, noe vi ser frem til hvert eneste år.

Når du begynner hos Intin får du en bonusarbeidsplass med på kjøpet: PEAK Sunnfjord! Vi holder nemlig til i dette fremtidsrettede kontorfellesskapet hvor en miks av spennende bedrifter jobber under samme tak. Det er lett å møte nye folk, bygge nettverk og la seg inspirere av spennende gründere.

Vi håper du vil bli en av oss!

INTIN AS Kulturbilde

Ledige stillingar