Evoy AS Hovedbilde
Evoy AS

Evoy AS

Hamregata 19

http://www.evoy.no

lsa@evoy.no

Kontakt

Linda Sinclair Aukland

hr@evoy.no

Om oss

Evoy er en ambisiøs bedrift i sterk vekst og vår visjon er å gi brukerne «en uimotståelig båtopplevelse». Vi tilbyr miljøvennlige løsninger for morgendagens båtfolk og er en viktig forkjemper til å redusere store klimautslipp og forurensing til sjø.

Evoy designer, utvikler og leverer verdensledende kraftige helelektriske motorsystem, spesielt rettet mot raske båter mellom 20 og 50 fot. Vi er ledende på teknologi og ytelse og bygger på en sterk identitet og produktdesign som har en betydelig appell i et internasjonalt marked.

Evoy har posisjonert seg som den leverandøren i verden som tilbyr de kraftigste elektriske motor system til båter. Vi er pådriver i el-båt revolusjonen og våre medarbeidere har gleden av å surfe på en grønn bølge i det vi akselererer endringen mot et fremtidig utslippsfritt båtliv.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Florø som er kjent for sin idylliske beliggenhet og nærhet til fjord, fjell og sjø. Den flotte skjærgården er perfekt for å utforske med Evoy sine hel-elektriske hurtiggående båter.

Vi opplever massiv interesse fra hele verden for våre banebrytende drivsystemer for el-båter og skalerer nå organisasjon for innovativ og effektiv utvikling og produksjon.

Det beste med å jobbe med oss

Evoy er en banebrytende bedrift med dyktige, kreative, fremoverlent ansatte. Vi jobber med løsninger som kan gjør en stor forskjell på global oppvarming. Vi forventer at alle ansatte har en bevissthet om miljøutfordringer og et ønske om å bidra til at utslepp reduseres. Evoy har en inkluderende bedriftskultur. Vi erkjenner og verdsetter at hver enkelt av oss representerer noe unikt og verdifullt. Vi godtar ingen form for trakassering eller diskriminering

Vi har et godt sosialt arbeidsmiljø og samles, også utenfor arbeidstid for sosialt samvær. Florø er kjent for sin idylliske beliggenhet og nærhet til fjord, fjell og sjø. Den flotte skjærgården er perfekt å utforske med Evoy sine hel-elektrisk hurtiggående båter.

Evoy AS Kulturbilde

Ledige stillingar