Digital Revisor

Digital Revisor

Naustdalsvegen 1B, 6800 Førde, Norge
6800 Førde

https://digitalrevisor.no

roger@r-r.no

Kontakt

Om oss

Programvareselskap fra Førde

Bransjens tilbakemeldinger om behov for automatisering og digitalisering av oppgaver har de senere år økt. Teamet i Digital Revisor har tatt tak i dette. En visjon om en plattform tilegnet regnskapsførere, controlere og revisorer og deres kunder ble til på bakgrunn av dette.

I 2011 ble revisjonsplikt valgfritt for små foretak i Norge. Roger Hopland og selskapets team startet omgående en omstillingsprosess i sin revisjonsvirksomhet. Det startet med å finne de beste verktøyene og bruke det som ledd i omstillingen til å digitalisere sine tjenester. Første året strømmet kundene på og plutselig var ordreboken full i forhold til kapasiteten man hadde tilgjengelig. Å vokse for fort ble en strategi man styrte unna. Etter 30 år som revisor, der teamet hadde testet og sett ulike tekniske verktøy komme og gå, tok han selv fatt på noe som mange mente så ut som en umulig oppgave. Å skeddersy programvare for åpent salg til en bransje og i konkurranse med leverandører som etter hans mening trenger et digitaliseringsløft. Konkurrentene var solide og bransjen var konservativ.
Nå er det blitt en realitet og vi kaster oss ut i det. Men vi kan ikke stoppe med dette. Utvikling betyr fremdrift og forbedring av brukeropplevelse og gjøre arbeidsdagen lettere for forretningen. Dette skal selskapet leve opp til. Det er dette brukerne skal oppleve.

Ledige stillingar