Accountor AS, avd. Eid

Accountor AS, avd. Eid

Eidsgata 33, 6770 Nordfjordeid, Norge

https://www.accountor.com/nb/kontor/eid

eid@accountor.no

Kontakt

Lena Skinlo

eid@accountor.no

578 85 788

Om oss

Mellom høyreiste fjell, Europas største fastlandsbre og et vilt og vakkert hav finner vi bakteppet til Accountor Eid. Vi har store og små kunder innen de fleste bransjer, og er lokalisert på Nordfjordeid og i Måløy med rundt 15 ansatte. Vi er din lokale samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. For oss er faglig kompetanse og kunnskap i fokus, til det beste for våre kunder.

Accountor Eid tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden. Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder. Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.

Ledige stillingar