Veidekke Bygg Hovedbilde

Nyutdanna Prosjektingeniør Sogn og Fjordane

Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Veidekke Bygg Sunnfjord Fulltid
Veidekke Bygg Logo

Veidekke Bygg

Vangestadvegen 6, Kaupanger Industriområde
6854 Kaupanger
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Christine Aagård Midthjell
91612897

Søknadsfrist

1. desember 2022 Søk på stillinga her

Om stillinga

Nyutdannet ingeniør, lagspiller og engasjert?

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker Distrikt Sogn og Fjordane ivrige og engasjerte nyutdannede som ønsker å starte sin karriere hos oss. Vi har avdelingskontor i Førde, Sogndal, på Sandane og i Volda, og du velger hvilken lokasjon du søker deg til.

Arbeidsoppgåver

Din jobbhverdag vil være på våre prosjekter. Du vil få faglig variasjon med oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du vil også kunne få ansvar innenfor f.eks. kontrakt, prosjekteringsledelse eller tilbud/anbud.

På toppen av dette vil du delta i vårt nyutdannetprogram Fundament, som er Veidekkes traineeordning. Her vektlegger vi erfaringsutveksling, nettverksbygging og selvledelse. Du vil delta på samlinger, webinarer og kurs med andre nyutdannede. Vi skal gi deg den beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere i Veidekke.

Kvalifikasjonskrav

Vi ser etter deg som er nyutdannet sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller teknisk fagskoleutdannet innen byggfag.

Vi har virksomhet i mange deler av landet, og kollegaer som ser frem til å bli kjent med deg. Søknadsfristen er 1. desember og oppstart vil være høsten 2023. Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke.

Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan.

Om deg

Du er en lagspiller og har lyst til å bli en del av faglige sterke miljøer. Du ønsker å utvikle deg på våre prosjekter. Det er her, i kjernen av hva vi jobber med, du vil utvikle din påbegynte kompetanse. De utfordringene som møter alle våre medarbeidere daglig, gir erfaringer og kunnskap som ikke kan læres på annen måte.

Du bør være av den engasjerte typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre.

Du trives med stor variasjon i fag og kompleksitet. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

Kan du utfordre oss?

Vi har mange kloke hoder hos oss, men verden forandrer seg raskt og for å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke nytt og stort. Vi trenger å bli utfordret og vår satsing på nyutdannede er nødvendig for å kunne løfte oss videre. Vi er avhengig av kontinuerlig tilførsel av pågangsmot og engasjement.

Vi har satt oss klimamål i tråd med Parisavtalen og tar sikte på å nå klimanøytralitet innen 2045. Målet for klimagassreduksjon skal følges opp på linje med økonomiske mål og mål for HMS. Dette er alle mål vi tar med oss inn i våre prosjekter.

Vi tilbyr

 • · Å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier de ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet
 • · Firmahytter i store deler av landet
 • · Et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner
 • · Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • · En fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling
 • · Gode kollegaer som heier på hverandre
 • · Et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg
 • · En fadder som du kan sparre ekstra godt med der du blir lokalisert.
 • · Gode muligheter for å bygge deg et godt nettverk
 • · Egen bedriftshelsetjeneste
 • · «Gøy på jobben». Vi snakker mer om det på jobbintervjuet
Veidekke Bygg Kulturbilde