Veidekke Entreprenør AS Hovedbilde

HMS/KS Medarbeider

Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Veidekke Entreprenør AS Sunnfjord Fulltid
Veidekke Entreprenør AS Logo

Veidekke Entreprenør AS

Vangestadvegen 6, Kaupanger Industriområde
6854 Kaupanger
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Bjørnar Haveland
92023650

Søknadsfrist

29. august 2022 Søk på stillinga her

Om stillinga

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane avdeling Førde søker nå etter prosjektressurs innen KS/HMS. Hovedoppgaven er å sikre at standarder for kvalitet og HMS blir etterfulgt, og at våre prosjekt blir levert med riktig kvalitet og med minst mulig miljøavtrykk. Arbeidssted blir i første omgang på vårt pågående prosjekt Førde Sjukehus, og senere påfølgende prosjekt i Sunnfjord.

Arbeidsoppgåver

Som KS-/HMS-medarbeider vil du ha ansvar for å følge opp kvalitets- og HMS-arbeidet i planlegging og utførelse av våre prosjekter. Du vil delta i prosjektforberedelser, blant annet med planlegging av arbeidsoperasjoner og risikovurdering. Videre vil du delta aktivt i løpende KS- og HMS-arbeid, delta på vernerunder, følge opp kvalitetsarbeidet, behandle avvik og forbedringsforslag. Du vil ha ansvar for å følge opp at rutiner for sjekklister og dokumentasjon følges på prosjektet. Stillingen innebærer tett samarbeid med prosjektleder og resten av teamet på byggeplass, samt god dialog med tillitsmannsapparat og vernetjeneste. I tillegg vil du få utfyllende og allsidige oppgaver i prosjektet i samarbeid med funksjonærstaben.

Kvalifikasjonskrav

Vi ønsker at du har høyere utdanning innen ingeniørfag eller lignende. Du bør ha noen års relevant arbeidserfaring, og gjerne noe erfaring fra prosjektrettet bygg- og anleggsvirksomhet. Erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Det er en fordel om du har kjennskap til ISO 9001 og ISO 14001, og meget god kunnskap om digitale kvalitetssikringsverktøy som Dalux, PXC etc.

Om deg

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert og har høy arbeidskapasitet. Du jobber systematisk, og evner å beholde oversikt og struktur i en variert og hektisk arbeidshverdag. Vi liker at du er proaktiv, ser muligheter, tar ansvar og viser initiativ. Du trives i en arbeidshverdag med stor grad av samarbeid, og har evne til god og tydelig kommunikasjon med aktører både i og utenfor organisasjonen.

Vi tilbyr

Om du blir med oss på laget blir du en del av et selskap som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Veidekke Entreprenør AS Kulturbilde