Coast Seafood søker trainee: Kvalitet Bilde

Coast Seafood søker trainee: Kvalitet

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Coast Seafood søker trainee: Kvalitet Coast Seafood AS Kinn Trainee
Coast Seafood AS Logo

Coast Seafood AS

Måløy Brygge
6700 Måløy
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Håvard Midtun Stangeland
901 71 769

Søknadsfrist

15. mars 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Coast Seafood AS er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter. Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 1,2 millioner måltid hver eneste dag.

Konsernet har i dag ca 150 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap i Tromsø, Oslo og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.

Er du klar for ditt livs eventyr?

Coast Seafood søker Traineer for 2021/2022 og trenger flere ambisiøse nyutdannede på laget ved vårt hovedkontor i Måløy. Fra ytterst i havgapet eksporterer vi ca. 1,2 millioner sjømatmåltid hver eneste dag, til hele verden. Vår ambisjon er at enda flere mennesker skal spise norsk sjømat, og for å nå denne målsetningen er vi avhengige av folk som kan hjelpe oss å tenke nytt innenfor flere områder. 

Er du vår neste Quality Trainee?

Arbeidsoppgåver

Som kvalitetstrainee i Coast vil du jobbe med kvalitet, sjømat og mennesker. Sentrale arbeidsoppgaver er oppfølging av leverandører, utarbeidelse av kundedokumenter, samt arbeid med sertifiseringer og tilhørende revisjoner. Coast Seafood har sertifiseringer som Debio, MSC, ASC og miljøfyrtårn. Kvalitetsavdelingen har også ansvar for at produktene vi selger har full sporbarhet, og følger de krav vi setter i våre produktspesifikasjoner med hensyn til ulike kvalitetsparameter og mikrobiologi.

Kvalifikasjonskrav

Vi tror vår Trainee Quality har utdanning innen matvitenskap, kjemi, biologi eller fiskeri/havbruk. Du har gjerne også hatt en sommerjobb eller to hvor du har jobbet med kvalitetsarbeid, men dette er ikke et krav. Det viktigste er at du har engasjement og interesse for å jobbe med kvalitet, sjømat og mennesker.

Felles krav til alle som søker stilling som Framtidsfylket-trainee:

  • Minimum bachelor eller mastergrad
  • Maksimalt tre års arbeidserfaring etter studium
  • Norsk som arbeidsspråk - muntlig og skriftlig

Om deg

Brenner du for dyrevelferd, kvalitet og mattrygghet, samtidig som du er opptatt av at ting blir gjort riktig? Da kan du hjelpe oss med å sikre at all sjømaten vi sender ut av landet møter de strenge kravene vi setter til oss selv.

Vi tilbyr

En spennende stilling i en av Norges viktigste fremtidsnæringer. I Coast blir du en del av et stort ungt miljø, og du vil i Måløy være tett på noen av de mest spektakulære naturopplevelsene vi har i landet.

De siste fire årene har vi rekruttert totalt 14 traineer, og de fleste av dem jobber med oss den dag i dag. Vi tror det sosiale er en viktig faktor for at dyktige unge mennesker skal ønske å være med oss over tid. Nåværende og tidligere traineer arrangerer jevnlig sosiale happeninger i og rundt Måløy. Har du alltid drømt om å prøve surfing i Hoddevik, eller ønsker du å oppleve de beste pudderdagene i Strandafjellet, vil du i Coast møte mange likesinnede som viser deg rundt i området med glede.

Som Framtidsfylket Trainee får du:

  • En spennende jobb og et nettverk med andre traineer i bedrifter i Vestland fylke
  • Faglig og personlig utvikling
  • Innsyn i et mangfoldig næringsliv som for få kjenner til
  • Fire traineesamlinger og en utenlandstur

Traineeprogrammet går fra august 2021 til august 2022.