Veidekke Entreprenør AS Hovedbilde

Sommarjobb i Veidekke 2022

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Sommarjobb i Veidekke 2022 Veidekke Entreprenør AS Sunnfjord Fulltid
Veidekke Entreprenør AS Logo

Veidekke Entreprenør AS

Vangestadvegen 6, Kaupanger Industriområde
6854 Kaupanger
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Christine Aagård Midthjell
91612897

Søknadsfrist

15. november 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Vi søker kandidater til sommerjobb fra juni-august 2022 til våre avdelingskontor i Førde, på Sandane, i Sogndal og i Volda.

Vi ser etter deg som studerer til sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå. En sommerjobb er en fin måte å bli kjent med hverandre på. Du blir godt kjent med det vi kaller produksjon i våre prosjekter. Her får du stifte bekjentskap med mange av våre fag og folk, og du får et godt innblikk i vår modell for prosjektgjennomføring.

Arbeidsoppgåver

En sommerjobb på et av våre prosjekter kan by på stor variasjon. Du vil få bryne deg på ulike fag og oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du vil kunne få ansvar innenfor f.eks. oppfølging av underentreprenører, stikning- og landmåling og prosjektering. Du kan også få være med å teste ny teknologi innen fag.


I Veidekke jobber vi med prosjekter og kontrakter helt fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. Det gir deg et innblikk og erfaring med svært mange fag og en kompleksitet som du kun finner hos entreprenørselskapene. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

Kvalifikasjonskrav

Om du skal bli sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen relevant teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, kan du søke sommerjobb.

Om deg

Vi ser etter deg som tar initiativ, liker utfordringer, mennesker og teamarbeid. Du er interessert i hva en utførende entreprenør gjør og har lyst til å bli bedre kjent med oss i Veidekke.
Du må like å prøve nye ting, for vi kommer til å gi deg varierte oppgaver - om noen er enkle, vil andre være mer utfordrende. Om du er idérik, nysgjerrig og flink, får du fort ansvar for noe du virkelig liker å gjøre.
Vi liker å ha det gøy på jobben i Veidekke. Vi mener det er sammenheng mellom trivsel og kvalitet i arbeidet vi utfører og en trygg og sikker arbeidsplass. Vi har selvsagt bransjens dyktigste og hyggeligste folk hos oss. Det er derfor viktig at du er komfortabel med å bli en del av en slik gjeng i løpet av noen sommermåneder.

Vi tilbyr

En sommerjobb i Veidekke vil gi deg praktisk erfaring som du kan ta med deg videre i studiene. Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør.
Det er ingen hemmelighet at vi bruker sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater til Veidekkes program for nyutdannede. En sommerjobb kan dermed være en lærerik erfaring og en inngangsport til jobb i Veidekke.

Ikke vent med å søke, for vi rekrutterer gode kandidater fortløpende. Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan.

Husk å legge ved CV-en din og dine foreløpige karakterer.

Her finner du kontaktpersoner til sommerjobb i våre enheter, som håndterer søknadene.

Veidekke Entreprenør AS Kulturbilde