Proresult AS Hovedbilde

Vil du være med på oppturen?

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Salgssjef Proresult AS Sunnfjord Fulltid
Proresult AS Logo

Proresult AS

Hafstadvegen 25
6814 Førde
Sjå bedriftsprofil

Kontakt

Laila Vilnes Helgheim
94834576

Søknadsfrist

6. juni 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Proresult har vokst de siste årene, og nå vokser vi så fort at vi etablerer et nytt kontor og trenger en salgssjef som kan holde i trådene på tvers av kontorene.

Proresult er et spennende teknologiselskap i Førde, og som salgssjef hos oss vil du bli en del av ledergruppen og får muligheten til å være med på å utvikle selskapet videre. Du vil få stor frihet og mulighet til å forme rollen selv.

Det er kort vei fra beslutning til aksjon, og hvis du trives i en organisasjon der få dager er like og du har muligheten til å bygge ditt eget salgsteam, er du den vi ser etter.

Arbeidsoppgåver

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Oppfølging av salgsteamet og ansvar for all salgsaktivitet på alle kontorer
 • Salg
 • Salgsaktiviteter i samarbeid med marked
 • Budsjettansvar
 • Generering av leads

Kvalifikasjonskrav

Vi ser etter deg som er tillitvekkende og trygg på deg selv, og som er selvgående og god til å motivere både deg selv og andre. Vi tror du er en som liker å skape resultater, er god på relasjoner og har gode kommunikasjonsevner.

Din erfaring og kompetanse:

 • Salgserfaring, gjerne B2B/løsningssalg
 • God forståelse av IT-systemer
 • Utdanning på bachelornivå (kan kompenseres med relevant erfaring)
 • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen er et pluss

Vi tilbyr

Vi tilbyr tilpassede løsninger som skal bidra til en enklere og smartere arbeidsdag for kundene våre, og vi utvikler systemet lokalt i Førde. Du vil sitte tett på både ledelsen, selgere og utviklingsteam, og få dager er like.

Hvem er Proresult?
Proresult er et spennende og rasktvoksende teknologiselskap med nye og moderne kontorlokaler i Peak Sunnfjord i Førde. Vi leverer egenutviklede programvareløsninger til bygg- og anleggsbransjen og andre bransjer. Vår største kundemasse er innen bygg- og anleggsbransjen, og vi har over 18 500 brukere over heile landet.

Har du lyst på spennende og varierte arbeidsoppgaver i en stilling med store utviklingsmuligheter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidssted er Peak Sunnfjord i Førde, et innovativt klyngemiljø med rundt 20 bedrifter som til sammen har mer enn 100 ansatte.