Veidekke Entreprenør AS Hovedbilde

Nyutdanna - hos Norge sin største entreprenør

Type stilling Arbeidsgivar Område Tilsettingsform Del
Nyutdanna - hos Norge sin største entreprenør Veidekke Entreprenør AS Sunnfjord Fulltid
Veidekke Entreprenør AS Logo

Veidekke Entreprenør AS

Vangestadvegen 6, Kaupanger Industriområde
6854 Kaupanger
Sjå bedriftsprofil Sjå fleire ledige stillingar frå denne bedrifta

Kontakt

Christine Aagård Midthjell
91612897

Søknadsfrist

15. november 2021 Søk på stillinga her

Om stillinga

Vi søker nysgjerrige og engasjerte nyutdannede som ønsker å starte sin karriere hos oss. Arbeidssted er ved et av våre avdelingskontor i Førde, på Sandane, i Sogndal eller i Volda.

Arbeidsoppgåver

Den beste starten

Din jobbhverdag vil være på våre byggeprosjekter. Du vil få faglig variasjon med oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du vil også kunne få ansvar innenfor f.eks. kontrakt, prosjekteringsledelse eller tilbud/anbud.

På toppen av dette vil du delta i vårt nyutdannetprogram Fundament. Her vektlegger vi erfaringsutveksling, nettverksbygging og selvledelse. Du vil delta på samlinger, webinarer og kurs med andre nyutdannede. Vi skal gi deg den beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere i Veidekke.

Kvalifikasjonskrav

Vi ser etter deg som er nyutdannet sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå.

Om deg

Du er en lagspiller og har lyst til å bli en del av faglige sterke miljøer. Du ønsker å utvikle deg på våre prosjekter, anlegg eller driftskontrakter. Det er her, i kjernen av hva vi jobber med, du vil utvikle din påbegynte kompetanse. De utfordringene som møter alle våre medarbeidere daglig, gir erfaringer og kunnskap som ikke kan læres på annen måte.

Du bør være av den nysgjerrige typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre.

Du trives med stor variasjon i fag og kompleksitet. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

Vi trenger å bli utfordret!

Vi har mange kloke hoder hos oss, men verden forandrer seg raskt og for å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke nytt og stort. Vi trenger å bli utfordret og vår satsing på nyutdannede er nødvendig for å kunne løfte oss videre. Vi er avhengig av kontinuerlig tilførsel av pågangsmot og nysgjerrighet.

Vi har satt oss klimamål i tråd med Parisavtalen og tar sikte på å nå klimanøytralitet innen 2045. Målet for klimagassredukjon skal følges opp på linje med økonomiske mål og mål for HMS. Dette er alle mål vi tar med oss inn i våre prosjekter.

Vi tilbyr

· Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

· Å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier de ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet

· Firmahytter i store deler av landet

· Et stort utvalg av bedriftsidrett og organiserte ekskursjoner

· En fremtidsrettet jobb i en næring i stor utvikling

· Gode kollegaer som heier på hverandre

· Et selskap som jobber for å utvikle deg og de rundt deg

· En «buddy» som du kan sparre ekstra godt med

· Gode muligheter for å bygge deg et godt nettverk

· «Gøy på jobben». Vi snakker mer om det på jobbintervjuet

Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke.

Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan.

Her finner du kontaktpersoner til nyutdannetprogram i våre enheter, som håndterer søknadene.

Veidekke Entreprenør AS Kulturbilde