Marine Harvest Norway AS

Grimmergata 5
6002 Ålesund

www.marineharvest.no

kathrine.larsen@marineharvest.com

Kontakt

996 98 066

Om oss

Marine Harvest er Norges største matvareprodusent og produserer daglig 5 millioner sunne måltider. Selskapet har 11 700 ansatte, og har aktiviteter i 25 land. I 2014 var omsetningen ca. 25,5 milliarder NOK. Marine Harvest ASA er notert på Oslo Børs og New York Stock Exchange (NYSE), og har hovedkontor i Bergen. Gjennom selskapets visjon «Leading the blue revolution», har Marine Harvest ambisjoner om å være den ledende tilbyderen av sunn, bærekraftig mat fra havet, som svar på den globale befolkningsveksten.

I dag bidrar Marine Harvest Region Vest sine 460 ansatte fra 17 nasjoner til verdiskaping i 17 kystkommuner fordelt i Møre & Romsdal og Sogn & Fjordane. Det slaktes ca. 80 000 tonn laks årlig ved slakteriet på Eggesbønes i Herøy kommune. Dette tilsvarer ca. 1,1 millioner middager hver eneste dag.

Vi produserer laks langs kysten på Vestlandet som spises til middag i hele verden. Vår innovasjon tar havbruksnæringen videre og det skal være trygt, kjekt og utviklende å jobbe i Marine Harvest Region Vest.

Ledige stillingar