EVOY AS Hovedbilde
EVOY AS

EVOY AS

Strandgata 52, 6900 Florø, Norge

http://www.evoy.no

hr@evoy.no

Kontakt

Susan Stavøstrand, HR

hr@evoy.no

975 34 352

Om oss

Evoy er en ambisiøs bedrift i sterk vekst. Vår visjon er å eliminere utslipp fra båter verden rundt og gjøre et viktig bidrag til vår tids største utfordring, klimakrisen. Våre kjerneverdier er Ekte, Innovativ, Bærekraftig og Gøy.

Evoy utvikler og selger verdensledende kraftige elektrisk fremdriftssystemer til båter i proff- og fritidsbåtsegmentet. Vi bygger en organisasjon og produktportefølje som skal ta bedriften fra å være regional til å være internasjonal. Våre medarbeidere vil få oppleve gleden med å bygge noe unikt og spennende.

Hovedkontoret vårt i Florø ligger i innovasjonsklyngen Peak Florø. Peak Florø huser flere selskaper som satser stort på det blå miljøskiftet, og Evoy vil bidra til å utvikle dette miljøet videre. Florø er kjent for sin idylliske beliggenhet og nærhet til fjord, fjell og sjø. Den flotte skjærgården er perfekt for å utforske med Evoy sin hel-elektrisk hurtiggående båt Evoy1.

Det beste med å jobbe med oss

Evoy er en banebrytende bedrift med dyktige, kreative, fremoverlent ansatte. Vi jobber med løsninger som kan gjør en stor forskjell på global oppvarming. Vi forventer at alle ansatte har en bevissthet om miljøutfordringer og et ønske om å bidra til at utslepp reduseres. Evoy har en inkluderende bedriftskultur. Vi erkjenner og verdsetter at hver enkelt av oss representerer noe unikt og verdifullt. Vi godtar ingen form for trakassering eller diskriminering

Vi har et godt sosialt arbeidsmiljø og samles, også utenfor arbeidstid for sosialt samvær. Vi har fordel, faglig og sosialt av å være en del av det teknologisk klyngen som er Peak Florø. Florø er kjent for sin idylliske beliggenhet og nærhet til fjord, fjell og sjø. Den flotte skjærgården er perfekt å utforske med Evoy sine hel-elektrisk hurtiggående båter.

EVOY AS Kulturbilde

Ledige stillingar