EVOY AS

Evoy er lokalisert i Florø og er en ung bedrift som har som visjon å eliminere utslipp fra båter verden rundt og på den måten gjør et svært viktig bidrag til vår tids største utfordring, klimakrisen. 

Evoy utvikler og selger verdensledende hel-elektrisk fremdriftssystemer til båter i proff og fritidsbåtsegmentet. De neste årene vil vi bygge en organisasjon som skal gå fra å være regional, til nasjonal og internasjonal. Det blir en fantastisk reise der alle som er med vil få oppleve gleden med å bygge noe unik og spennende.  

Med hovedkontor i Florø er vi midt i smørøyet for yrende private bedrifter som satser tungt på den grønne maritime næringen og Evoy vil bidra til å utvikle dette miljøet videre. Florø er kjent for sin naturskjønne beliggenhet og nærhet til fjord, fjell og sjø. Du er aldri mer enn 5 minutter unna den neste store naturopplevelsen. I tillegg ligger det en armada av øyer i nærheten som er perfekt å utforske fra Evoy sin hel-elektrisk hurtiggående båt (på vannet Q2-19).

Med Evoy kan du utgjøre en reel forskjell i klimakampen.

Sjå også

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.