Avans AS

Om Avans

Avans har neste generasjons løsninger for helsesektoren. Vi jobber for å forenkle arbeidsoppgavene til behandlere og terapeuter over hele Norge. Vår programvare og våre moduler kan skreddersys dine behov for pasientadministrasjon. Avans har hovedkontor i Dale i Sunnfjord og kontor i Bergen  Se  www.avans.no for ytterligere informasjon

Om majoritetseier Atlantis Vest

Atlantis Vest er investeringsselskapet til familien Rieber og har en lang industriell forankring. Etter salget av Rieber og Søn (Toro, Denja, m.fl) til Orkla i 2012 så har Atlantis Vest i dag tre virksomhetsområder, hvorav Direkte Investeringer representerer hovedsatsningen fremover. Innen Direkte Investeringer gjøres majoritetsinvesteringer i selskaper som er i vekst eller i en moden fase. Øvrige virksomhetsområder inkluderer Shipping og Verdipapirer. Atlantis Vest ønsker å være en aktiv medspiller for ledelsen i utvikling av sine porteføljebedrifter, til beste for ansatte, eiere og samfunnet for øvrig. For mer informasjon se www.atlantisvest.no.


Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.