Bilfinger Industrial Services Norway AS

Bilfinger Industrial Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norden. Vi ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadsreduksjoner og økt tilgjengelighet på produksjonsutstyr. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft.

Bilfinger IS Noway AS har avdelinger i Årdal, Høyanger, Svelgen og sysselsetter tilsammen ca. 160 personer.

Enheten i Årdal er lokalisert ved Hydro Aluminiums anlegg, og er tverrfaglig leverandør av tjenester innen mekanisk vedlikehold og verkstedproduksjon, rørlegger, maskinering, elektro og automasjon, ildfaste leveranser, byggtjenester/vedlikehold, sakkyndig kontroll av løfteutstyr samt prosjekt og engineering.

Enheten i Høyanger er lokalisert ved Hydro Aluminiums anlegg på stedet, og er tverrfaglig leverandør av tjenester innen mekanisk vedlikehold og verkstedproduksjon, elektro og automasjon, ildfaste tjenester, byggtjenester, vannkraft - bygging og vedlikehold av anlegg, sakkyndig kontroll av løfteutstyr samt prosjekt og engineering

Enheten i Svelgen er lokalisert ved Elkem Bremangers anlegg, og omfatter elektro og automasjon, mekanisk vedlikehold og verkstedsproduksjon, maskinering, reperasjon av truck og anleggsmaskiner samt prosjekt og engineering.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.