The Fjords Hovedbilde
The Fjords

The Fjords

Postboks 42
5742 Flåm

www.thefjords.no

rolf@thefjords.no

Kontakt

906 04 825

Om oss

The Fjords eies av Fjord1 AS og Flåm AS i et joint venture samarbeid. Gjennom dette selskapet ønsker Fjord1 AS og Flåm AS i felleskap å tilby et bedre reiselivsprodukt på fjorden. Selskapet skal styrke fjordopplevelsen for de mange turistene som besøker Fjord-Norge med fokus på fornying av materiell og produktutvikling. The Fjords driver i dag operasjoner på Nærøyfjorden, Lysefjorden og Geirangerfjorden.

The Fjords har et mål om å være verdensledende på fjordbasert helhetlig reiselivsprodukt. Dette gjør vi blant annet gjennom å utnytte kompetanse fra eierselskapene Fjord1 AS, som det største fergeselskapet i Norge, og Flåm AS, som driver helhetlig reisemålsutvikling og tilrettelegger reiser og mektige opplevelser i Flåm og omegn, med blant annet Flåmsbana som en kjent attraksjon. Samtidig jobber vi i The Fjords målrettet med innovasjon på fjorden, og vant med vårt nye hybridfartøy Vision of the Fjords Ship of the Year 2016-prisen.

Etableringen av The Fjords er en viktig og langsiktig satsning der faktorer som miljø og bærekraftig utvikling står sentralt i oppbygging av selskapet.

The Fjords Kulturbilde

Ledige stillingar