Rocketfarm AS Hovedbilde
Rocketfarm AS

Rocketfarm AS

Årøyvegen 7, 6856 Sogndal, Norge
6856 Sogndal

http://www.rocketfarm.no

hjernekraft@rocketfarm.no

Kontakt

952 73 630

Om oss

Rocketfarm AS leverer robot-software og teknologi til industrien. Med base i landets fremste aktivitetsbygd, Sogndal, har vi dedikerte folk som trives både på jobb og på fritiden. Vårt marked er både nasjonalt og internasjonalt.

Våren 2019 lanserte vi Pally på det internasjonale markedet, dette er en software som gjør det enkelt å automatisere palletering med roboter fra Universal Robots. Universal Robots er en verdensledende produsent av kollaborative roboter, og med deres roboter og vår software, har vi truffet en nisje på det internasjonale markedet som stadig blir større.

Vi har i dag tatt posisjonen som et ungt, nyskapende robotikk- og teknologifirma. Kombinasjonen faglig utfordringer og majestetisk natur har fristet mange ressurssterke ingeniører og utviklere til Sogndal. Vi er 25 rocketfarmere i dag, og er i kontinuerlig vekst.

Det beste med å jobbe med oss

Sommeren 2019 flyttet vi til vårt nye kontorlokale, Rockethouse!
Rockethouse er hovedsete for det teknologiske miljøet i Sogndal, hvor Rocketfarm og nLink sammen har bygget opp et betydelig fagmiljø med sterk kompetanse på alt fra kunstig intelligens, robotikk, reguleringsteknikk, hardware, rapid prototyping til forretningsutvikling. Her har vi vår egen robotlab, god plass og store muligheter for videre ekspandering, samt Sognefjorden som nærmeste nabo. Rockethouse blir ofte brukt av de ansatte også utenfor arbeidstiden. Engasjerte medarbeidere arrangerer stadig både sosiale og faglige eventer på kveldstid.

Rocketfarm AS Kulturbilde

Ledige stillingar